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Área de conocimientoIdentificadores de autorPeriodo de publicación recogido
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Marco E. Pérez-Reyes, Jie Xu, Mei‐Jun Zhu, Juming Tang, Gustavo V. Barbosa-Cánovas
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, ISSN-e 1532-1738, ISSN 1082-0132, Vol. 27, Nº 2, 2021, págs. 184-193
Prashant Raj Pokhrel, Daniela Bermúdez‐Aguirre, H. E. Martínez Flores, M. Guadalupe Garnica‐Romo, Shyam S. Sablani, Juming Tang, Gustavo V. Barbosa-Cánovas
Journal of food science, ISSN 0022-1147, Vol. 82, Nº 10, 2017, págs. 2343-2350
Ellen R. Bornhorst, Juming Tang, Shyam S. Sablani, Gustavo V. Barbosa-Cánovas, Fang Liu
Journal of food science, ISSN 0022-1147, Vol. 82, Nº 7, 2017, págs. 1631-1639
Daniela Bermúdez Aguirre, José Ángel Guerrero Beltrán, Gustavo V. Barbosa-Cánovas, J. Welti Chanes
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, ISSN-e 1532-1738, ISSN 1082-0132, Vol. 17, Nº 6, 2011, págs. 541-548
Procesamiento no térmico de alimentos
Gustavo V. Barbosa-Cánovas, Daniela Bermúdez Aguirre
Scientia Agropecuaria, ISSN-e 2306-6741, ISSN 2077-9917, Vol. 1, Nº. 1 (Enero - Marzo), 2010, págs. 81-93
Emerging food processing technologies in North America: introduction
Gustavo V. Barbosa-Cánovas, Daniela Bermúdez Aguirre
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, ISSN-e 1532-1738, ISSN 1082-0132, Vol. 14, Nº 5, 2008, págs. 403-409
Application of pulsed electric fields in egg and egg derivatives: review
Fernando Sampedro, A. Martínez, Gustavo V. Barbosa-Cánovas, M. Rodrigo, D. Rodrigo
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, ISSN-e 1532-1738, ISSN 1082-0132, Vol. 12, Nº 5, 2006, págs. 397-405
Inactivation of Saccharomyces cerevisiae and Polyphenoloxidase in Mango Nectar Treated with UV Light
Gustavo V. Barbosa-Cánovas, José A. Guerrero Beltrán
Journal of food protection, ISSN 0362-028X, Vol. 69, Nº 2, 2006, págs. 362-368
Texture and Water Retention Improvement in High-pressure Thermally Treated Scrambled Egg Patties
Pablo Juliano, Monica Toldrág, Tatiana Koutchma, V. M. Balasubramaniam, Stephanie Clark, Jason W. Mathews, C. Patrick Dunne, George Sadlerand, Gustavo V. Barbosa-Cánovas
Journal of food science, ISSN 0022-1147, Vol. 71, Nº 2, 2006
Effects of Ultra High Pressure on Bay Scallop (Aequipecten irradians) Adductor Muscles
Mario Pérez Won, G. Tabilo Munizaga, Gustavo V. Barbosa-Cánovas
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, ISSN-e 1532-1738, ISSN 1082-0132, Vol. 11, Nº 6, 2005, págs. 477-484
High hydrostatic pressure processing of mango puree containing antibrowning agents
Barry G. Swanson, Gustavo V. Barbosa-Cánovas, José Ángel Guerrero Beltrán
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, ISSN-e 1532-1738, ISSN 1082-0132, Vol. 11, Nº 4, 2005, págs. 261-268
Gustavo V. Barbosa-Cánovas, Gipsy Tabilo-Munizaga
Food research international, ISSN 0963-9969, Vol. 37, Nº. 8, 2004, págs. 767-775
Ultra high pressure technology and its use in surimi manufacture: an overview
G. Tabilo Munizaga, Gustavo V. Barbosa-Cánovas
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, ISSN-e 1532-1738, ISSN 1082-0132, Vol. 10, Nº 4, 2004, págs. 207-222
Review: advantages and limitations on proccessing foods by UV light
José Ángel Guerrero Beltrán, Gustavo V. Barbosa-Cánovas
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, ISSN-e 1532-1738, ISSN 1082-0132, Vol. 10, Nº 3, 2004, págs. 137-148
The food chain: food processing and food safety. Adaptation of classical processes to new technical developments and quality requirements
Gustavo V. Barbosa-Cánovas, P. Juliano
Journal of food science, ISSN 0022-1147, Vol. 69, Nº 5, 2004, págs. 240-250
D. Rodrigo, Gustavo V. Barbosa-Cánovas
Journal of food protection, ISSN 0362-028X, Vol. 66, Nº 12, 2003, págs. 2336-2342
Gustavo V. Barbosa-Cánovas, D. Rodrigo
Journal of food protection, ISSN 0362-028X, Vol. 66, Nº 6, 2003, págs. 1007-1012
Procesado de leche mediante aplicación de pulsos eléctricos de alta intensidad de campo (Revisión)
Silvia Bendicho, Olga Martín Belloso, Gustavo V. Barbosa-Cánovas, Joaquín Giner Seguí
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, ISSN 0300-5755, Nº 334, 2002, págs. 95-104
Gustavo V. Barbosa-Cánovas, S. Bendicho
Journal of dairy science, ISSN 0022-0302, Vol. 85, Nº 1, 2002, págs. 19-27
Tecnologías emergentes para la conservación de alimentos sin calor
Gustavo V. Barbosa-Cánovas, Barry G. Swanson, Juan J. Fernández-Molina
Arbor: ciencia, pensamiento y cultura, ISSN 0210-1963, Nº 661, 2001, págs. 155-170
Pasteurización de alimentos por métodos no térmicos
Gustavo V. Barbosa-Cánovas, Juan J. Fernández-Molina, Barry G. Swanson
Cárnica 2000, ISSN 0210-5543, Año nº 28, Etapa/Nº 207, 2001, págs. 83-84
The effect of padding foam on the compression characteristics of some agglomerated food powders
Gustavo V. Barbosa-Cánovas, H. Yan
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, ISSN-e 1532-1738, ISSN 1082-0132, Vol. 7, Nº 5, 2001, págs. 417-423
Effects of pulsed electric field processing on apple and pear polyphenoloxidases
Gustavo V. Barbosa-Cánovas, J. Giner, O. Martín, Vicente Gimeno
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, ISSN-e 1532-1738, ISSN 1082-0132, Vol. 7, Nº 4, 2001, págs. 339-345
Pasteurización de alimentos por métodos no térmicos.
Gustavo V. Barbosa-Cánovas, J.J. Fernández-Molina, Barry G. Swanson
ILE: Industrias lácteas españolas, ISSN 0210-0037, Nº. 263-264 (ENE-FEB), 2001, págs. 43-44
Pasteurización de alimentos por métodos no térmicos
Gustavo V. Barbosa-Cánovas, Barry G. Swanson, Juan J. Fernández-Molina
Productos del mar, ISSN 1138-3585, Nº 156-157, 2001, págs. 53-54
Transmisión de calor en alimentos en tanques agitados y encamisados (y III)
Albert Ibarz Ribas, A. M. Ramos, Gustavo V. Barbosa-Cánovas
Alimentación, equipos y tecnología, ISSN 0212-1689, Año nº 18, Nº 1, 1999, págs. 217-224
Textura de geles de huevo obtenidos por alta presión
E. Sangronis, Albert Ibarz Ribas, Gustavo V. Barbosa-Cánovas, Barry G. Swanson
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, ISSN-e 1532-1738, ISSN 1082-0132, Vol. 5, Nº 3, 1999, págs. 191-201
Transmisión de calor en alimentos en tanques agitados encamisados (II)
Albert Ibarz Ribas, A. M. Ramos, Gustavo V. Barbosa-Cánovas
Alimentación, equipos y tecnología, ISSN 0212-1689, Año nº 17, Nº 10, 1998, págs. 141-146
Transmisión de calor en alimentos en tanques agitados encamisados (I)
Albert Ibarz Ribas, A. M. Ramos, Gustavo V. Barbosa-Cánovas
Alimentación, equipos y tecnología, ISSN 0212-1689, Año nº 17, Nº 9, 1998, págs. 157-160
Aplicación de los pulsos eléctricos de alta tensión para conservación de alimentos
Gustavo V. Barbosa-Cánovas, Joan Ramón Rosell Polo, O. Martín, J. Arántegui
Alimentación, equipos y tecnología, ISSN 0212-1689, Año nº 17, Nº 6, 1998, págs. 109-116
Nonthermal electrical methods in food preservation.
Barry G. Swanson, Gustavo V. Barbosa-Cánovas, M. M. Góngora Nieto
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, ISSN-e 1532-1738, ISSN 1082-0132, Vol. 4, Nº 5, 1998, págs. 363-370
Armando Quintero Ramos, J. A. Jiménez, J. A. Meza Velázquez, Gustavo V. Barbosa-Cánovas, A. Anzaldúa Morales, A.L. Sánchez De La Paz
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, ISSN-e 1532-1738, ISSN 1082-0132, Vol. 4, Nº 3, 1998, págs. 159-167
Effect of anti-browning compounds on the quality of minimally processed avocados.
L. Dorantes-Alvarez, L. Prada Dorantes, T. Santiago Pineda, Gustavo V. Barbosa-Cánovas, Amparo Chiralt Boix, A. Ortiz Moreno
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, ISSN-e 1532-1738, ISSN 1082-0132, Vol. 4, Nº 2, 1998, págs. 107-113
S. Esplugas, Barry G. Swanson, Gustavo V. Barbosa-Cánovas, Rafael Pagán Tomás, M. M. Góngora Nieto
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, ISSN-e 1532-1738, ISSN 1082-0132, Vol. 4, Nº 1, 1998, págs. 33-44
La alta presión hidrostática: una alternativa en el procesamiento no térmico de los alimentos
U. R. Pothakamury, E . Sangonis, Albert Ibarz Ribas, A. M. Ramos, Gustavo V. Barbosa-Cánovas, Barry G. Swanson
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, ISSN 0300-5755, Nº 283, 1997, págs. 33-43
Compression characteristics of agglomerated food powders: Effect of agglomerate size and water activity
H. Yan, Gustavo V. Barbosa-Cánovas
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, ISSN-e 1532-1738, ISSN 1082-0132, Vol. 3, Nº 5, 1997, págs. 351-359
Size characterization of selected food powders by five particle size distribution functions
H. Yan, Gustavo V. Barbosa-Cánovas
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, ISSN-e 1532-1738, ISSN 1082-0132, Vol. 3, Nº 5, 1997, págs. 361-369
Y. Luo, Gustavo V. Barbosa-Cánovas
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, ISSN-e 1532-1738, ISSN 1082-0132, Vol. 3, Nº 3, 1997, págs. 195-201
Non-enzymatic browning kinetics of concentrated pear juice
Albert Ibarz Ribas, O. Martin, Gustavo V. Barbosa-Cánovas
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, ISSN-e 1532-1738, ISSN 1082-0132, Vol. 3, Nº 3, 1997, págs. 213-218
Ultrastructural changes in Staphylococcus aureus treated with pulsed electric fields
U. R. Pothakamury, Gustavo V. Barbosa-Cánovas, Barry G. Swanson, K.D. Spence
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, ISSN-e 1532-1738, ISSN 1082-0132, Vol. 3, Nº 2, 1997, págs. 113-121
La tècnica de conservació d'aliments per pulsacions elèctriques
Olga Martín Belloso, Gustavo V. Barbosa-Cánovas
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments, ISSN-e 1137-7976, Vol. 1, Nº. 1 (desembre 1997), 1997, págs. 65-71
Instrumentation for the rheological characterization of foods.: Review.
Gustavo V. Barbosa-Cánovas, L. Ma
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, ISSN-e 1532-1738, ISSN 1082-0132, Vol. 1, Nº 1, 1995, págs. 3-17
Influencia del tratamiento térmico y la humedad en la calidad de los geles de surimi de tilapia
Gustavo V. Barbosa-Cánovas, M. Tejada, O. Martín, C. Álvarez
Revista española de ciencia y tecnología de alimentos, ISSN 1131-799X, Vol. 35, Nº. 3, 1995, págs. 297-312
Barry G. Swanson, A. Monsalve-González, U. R. Pothakamury, Gustavo V. Barbosa-Cánovas
Revista española de ciencia y tecnología de alimentos, ISSN 1131-799X, Vol. 35, Nº. 1, 1995, págs. 101-107
Prediction of water activity in food systems: a review on theoretical models
Gustavo V. Barbosa-Cánovas, H. Vega-Mercado
Revista española de ciencia y tecnología de alimentos, ISSN 1131-799X, Vol. 34, Nº. 4, 1994, págs. 368-388
B. Romanach, Gustavo V. Barbosa-Cánovas, H. Vega-Mercado
Revista española de ciencia y tecnología de alimentos, ISSN 1131-799X, Vol. 34, Nº. 4, 1994, págs. 427-440
Propiedades reológicas de alimentos fluídos
Albert Ibarz Ribas, Gustavo V. Barbosa-Cánovas, Micha Peleg
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, ISSN 0300-5755, Nº 241, 1993, págs. 39-89
Inactivación de microorganismos en alimentos usando campos magnéticos oscilantes
U. R. Pothakamury, B.J. Barletta, Gustavo V. Barbosa-Cánovas, Barry G. Swanson
Revista española de ciencia y tecnología de alimentos, ISSN 1131-799X, Vol. 33, Nº. 5, 1993, págs. 479-489
Review: Rheological properties of food gums and food gum mixtures
Gustavo V. Barbosa-Cánovas, L. Ma
Revista española de ciencia y tecnología de alimentos, ISSN 1131-799X, Vol. 33, Nº. 2, 1993, págs. 133-163
Review: Attrition in agglomerated coffee
B.J. Barletta, Gustavo V. Barbosa-Cánovas, Kathryn M. Knight
Revista española de ciencia y tecnología de alimentos, ISSN 1131-799X, Vol. 33, Nº. 1, 1993, págs. 43-58
Operaciones unitarias en la ingeniería de alimentos
Albert Ibarz Ribas, Gustavo V. Barbosa-Cánovas
Mundi Prensa Libros, 2005. ISBN 84-8476-163-0
Gustavo V. Barbosa-Cánovas, Humberto Vega-Mercado
Acribia, 2000. ISBN 84-200-0918-0
Manual de laboratorio de ingeniería de alimentos
Gustavo V. Barbosa-Cánovas, Li Ma, Blas Barletta
Acribia, 2000. ISBN 84-200-0912-1
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