págs. 1-4
Propiedades tecnológicas y regulación de los edulcorantes de alta intensidad en la Unión Europea.
Francisco Borrego, Helena Montijano, Francisco Abraham Tomás Barberán
págs. 5-16
J. Ruiz, Ramón Cava López, María Teresa Antequera Rojas, José Luis Tejeda, J. J. Córdoba, L.M. Martín
págs. 17-22
Heat and NaOH penetration during chemical peeling of patatoes.
R. Coutaz, R.L. Garrote, R.A. Bertone, E. R. Silva, A. Avalle
págs. 23-32
págs. 33-44
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Solid/liquid extraction of caffeine from guaraná with methylene chloride.
T. H. Walker, R. A. Biswal, C. B. Mehr, J. L. Collins, G. J. Hulbert
págs. 53-58
Influence of roasting temperature on physicochemical properties of different coffees.
L. Londoño, María Dolores Ortolá, Amparo Chiralt Boix, C. L. Gutiérrez
págs. 59-66
Kinetic study of lipid oxidation in roasted coffee.
C.L. Gutiérrez, Pedro Fito Maupoey, María Dolores Ortolá, Amparo Chiralt Boix
págs. 67-73
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