InstitucionesPeriodo de publicación recogido
|
|
|
An expanded Fermi solution for microbial risk assessment
Joseph Horowitz, Maria G. Corradini, Mark D. Normand, Micha Peleg
International journal of food microbiology, ISSN 0168-1605, Vol. 113, Nº. 1, 2007, págs. 92-101
Modeling and predicting non-isothermal microbial growth using general purpose software
Maria G. Corradini, Mark D. Normand, Alejandro Amézquita, Micha Peleg
International journal of food microbiology, ISSN 0168-1605, Vol. 106, Nº. 2, 2006, págs. 223-228
On modeling and simulating transitions between microbial growth and inactivation or vice versa
Micha Peleg, Maria G. Corradini
International journal of food microbiology, ISSN 0168-1605, Vol. 108, Nº. 1, 2006, págs. 22-35
Letter to the editor: On the heat resistance of Salmonella, Listeria, and E. coli O157:H7 in meats and poultry
Micha Peleg
Journal of food science, ISSN 0022-1147, Vol. 71, Nº 7, 2006
Generating microbial survival curves during thermal processing in real time
M.G. Corradini, M.D. Normand, Micha Peleg
Journal of applied microbiology, ISSN 1364-5072, Vol. 98, Nº 2, 2005, págs. 406-417
Estimating non-isothermal bacterial growth in foods from isothermal experimental data
Micha Peleg, M.G. Corradini
Journal of applied microbiology, ISSN 1364-5072, Vol. 99, Nº 1, 2005, págs. 187-200
P.F. ter Steeg, M.G. Corradini, Micha Peleg, A. van Zuijlen, P.S. Fernandez, P.M. Klapwijk, Paula María Periago Bayonas
International journal of food microbiology, ISSN 0168-1605, Vol. 95, Nº. 2, 2004, págs. 205-218
Micha Peleg, Maria G. Corradini
Food research international, ISSN 0963-9969, Vol. 36, Nº. 9, 2003, págs. 1007-1013
Effect of Moisture on the Mechanical Properties of Pork Rind
M. G. Corradini, C. González Martínez, Micha Peleg
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, ISSN-e 1532-1738, ISSN 1082-0132, Vol. 9, Nº 4, 2003, págs. 249-255
A Model of Survival Curves Having an `Activation Shoulder'
Micha Peleg
Journal of food science, ISSN 0022-1147, Vol. 67, Nº 7, 2002, págs. 2438-2443
Simulation of E. Coli Inactivation by Carbon Dioxide Under Pressure
Micha Peleg
Journal of food science, ISSN 0022-1147, Vol. 67, Nº 3, 2002, págs. 896-901
Estimation of the survival curve of Listeria monocytogenes during non-isothermal heat treatments
C. M. Penchina, Micha Peleg
Food research international, ISSN 0963-9969, Vol. 34, Nº. 5, 2001, págs. 383-388
Microbial survival curves - the reality of flat "shoulders" and absolute thermal death times
Micha Peleg
Food research international, ISSN 0963-9969, Vol. 33, Nº. 7, 2000, págs. 531-538
Lubricated squeezing flow viscometry for dulce de leche (milk sweet).
M. G. Corradini, Micha Peleg
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, ISSN-e 1532-1738, ISSN 1082-0132, Vol. 6, Nº 4, 2000, págs. 339-344
Estimating the Survival of Clostridium botulinum Spores during Heat Treatments
Micha Peleg, M. B. Cole
Journal of food protection, ISSN 0362-028X, Vol. 63, Nº 2, 2000, págs. 190-195
A. Nussinovitch, Micha Peleg
Journal of food science, ISSN 0022-1147, Vol. 65, Nº 5, 2000, págs. 740-749
Imperfect squeezing flow viscosimetry for commercial refried beans.
T. Suwonsichon, Micha Peleg
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, ISSN-e 1532-1738, ISSN 1082-0132, Vol. 5, Nº 2, 1999, págs. 159-166
Mechanical properties of dry cellular solid foods
Micha Peleg
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, ISSN-e 1532-1738, ISSN 1082-0132, Vol. 3, Nº 4, 1997, págs. 227-240
Effect of water activity on the mechanical properties of selected legumes and nuts
Antje Borges, Micha Peleg
Journal of the science of food and agriculture, ISSN 0022-5142, Vol. 75, Nº 4, 1997, págs. 463-471
Micha Peleg, Brian L DeRosier, Mark D Normand
Journal of the science of food and agriculture, ISSN 0022-5142, Vol. 75, Nº 2, 1997, págs. 173-178
Propiedades reológicas de alimentos fluídos
Albert Ibarz Ribas, Gustavo V. Barbosa-Cánovas, Micha Peleg
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, ISSN 0300-5755, Nº 241, 1993, págs. 39-89
Esta página recoge referencias bibliográficas de materiales disponibles en los fondos de las Bibliotecas que participan en Dialnet. En ningún caso se trata de una página que recoja la producción bibliográfica de un autor de manera exhaustiva. Nos gustaría que los datos aparecieran de la manera más correcta posible, de manera que si detecta algún error en la información que facilitamos, puede hacernos llegar su Sugerencia / Errata.
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados