págs. 231-239
Metabolism of "Saccharomyces cerevisiae" flor yeasts during fermentation and biological aging of fino sherry: by-products and aroma compounds
P. Martínez, J. Valcárcel, L. Pérez, Tahía Benítez Fernández
págs. 240-250
págs. 251-258
págs. 259-265
págs. 266-278
A survey of biogenic amines in Oregon Pinot noir and Cabernet Sauvignon wines
M. Beatriz A. Glória, Barney T. Watson, L. Simon-Sarkadi, Mark A. Daeschel
págs. 279-282
págs. 283-288
Effect of "Mèthode Champenoise" process on aroma of four "V. vinifera" varieties
Cristina de la Presa Owens, Pascal Schlich, H. D. Davies, Ann C. Noble
págs. 289-294
págs. 295-301
págs. 302-305
págs. 306-318
The enological traits of thermotolerant "Saccharomyces" strains
Sandra Rainieri, Carlo Zambonelli, Vincenzo Tini, Lorena Castellari, Paolo Giudici
págs. 319-324
págs. 325-332
págs. 333-340
págs. 341-349
págs. 350-351
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados