Periodo de publicación recogido
|
|
|
The Nose Knows: Influence of Colour on Perception of Wine Aroma
Wendy V. Parr, K. Geoffrey White, D. A. Heatherbell
Journal of wine research, ISSN 0957-1264, Vol. 14, Nº 2-3, 2003, págs. 79-102
Effects of pre-fermentation enzyme maceration on extraction and colour stability in Pinot Noir wine
Leo Vanhanen, A. Parley, D. A. Heatherbell
Australian journal of grape and wine research, ISSN 1322-7130, Vol. 7, Nº 3, 2001, págs. 146-152
The production of reduced-alcohol wine using glucose oxidase treated juice: part I. Composition
Gary J. Pickering, D. A. Heatherbell, M. F. Barnes
American Journal of Enology and Viticulture, ISSN 0002-9254, Vol. 50, Nº 3, 1999, págs. 291-298
The production of reduced-alcohol wine using glucose oxidase-treated juice: part II. Satability and SO2-binding
Gary J. Pickering, D. A. Heatherbell, M. F. Barnes
American Journal of Enology and Viticulture, ISSN 0002-9254, Vol. 50, Nº 3, 1999, págs. 299-306
The production of reduced-alcohol wine using glucose oxidase-treated juice: part III. Sensory
Gary J. Pickering, D. A. Heatherbell, M. F. Barnes
American Journal of Enology and Viticulture, ISSN 0002-9254, Vol. 50, Nº 3, 1999, págs. 307-316
Gary J. Pickering, D. A. Heatherbell, Leo Vanhanen, M. F. Barnes
American Journal of Enology and Viticulture, ISSN 0002-9254, Vol. 49, Nº 3, 1998, págs. 306-318
Gary J. Pickering, D. A. Heatherbell, M. F. Barnes
La vitiviniculture mondiale de l'avenir. 1998: XXIII congrès mondial de la vigne et du vin, Vol. 2, 1998, ISBN 972-8023-26-X, págs. 161-169
Esta página recoge referencias bibliográficas de materiales disponibles en los fondos de las Bibliotecas que participan en Dialnet. En ningún caso se trata de una página que recoja la producción bibliográfica de un autor de manera exhaustiva. Nos gustaría que los datos aparecieran de la manera más correcta posible, de manera que si detecta algún error en la información que facilitamos, puede hacernos llegar su Sugerencia / Errata.
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados