Periodo de publicación recogido
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Metabolism of "Saccharomyces cerevisiae" flor yeasts during fermentation and biological aging of fino sherry: by-products and aroma compounds
P. Martínez, J. Valcárcel, L. Pérez, Tahía Benítez Fernández
American Journal of Enology and Viticulture, ISSN 0002-9254, Vol. 49, Nº 3, 1998, págs. 240-250
Evolution of flor yeast population during the biological aging of fino sherry wine
P. Martínez, Luis Pérez Rodríguez, Tahía Benítez Fernández
American Journal of Enology and Viticulture, ISSN 0002-9254, Vol. 48, Nº 2, 1997, págs. 160-168
Velum formation by flor yeasts isolated from Sherry wine
P. Martínez, Luis Pérez Rodríguez, Tahía Benítez Fernández
American Journal of Enology and Viticulture, ISSN 0002-9254, Vol. 48, Nº 1, 1997, págs. 55-62
Tahía Benítez Fernández, P. González, M. J. Valcárcel Muñoz, P. Martínez, L. Pérez
La Semana vitivinícola, ISSN 0037-184X, Nº 2478, 1994, págs. 391-397
P. Martínez, F.M. Alves, J. J. Diez
Libro de Resúmenes. III Reunión de jóvenes investigadores en conservación y uso sostenible de sistemas forestales / coord. por María Belén Turrión Nieves; Dolores Villamudria (col.), Jorge Olivar (col.), María Menéndez (col.), Wilson Lara (col.), Yésica Pallavicini Fernández (col.), 2009, págs. 26-26
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