Gluten-free spaghetti with unripe plantain, chickpea and maize: physicochemical, texture and sensory properties
Pamela C. Flores Silva, J Berrios de J, J. Pan, Edith Agama Acevedo, Adelmo Monsalve González, Luis Arturo Bello Pérez
págs. 159-166
págs. 167-173
págs. 174-180
Irma Caro Canales, Germán Bécares, Lucía Fuentes Jiménez, María Rosario García Armesto, Francisco J. Rúa Aller, José María Castro González, Emiliano José Quinto Fernández, Javier Mateo Oyagüe
págs. 181-187
Miguel A. Ruiz Cabrera, Alicia de Anda Salazar, Raúl González García, Miguel Abud Archila, Alicia Grajales Lagunes
págs. 188-195
A survey of the physico-chemical and microbiological quality of different pastırma types: a dry-cured meat product
págs. 196-203
Cristiano G. Schmidt, Miguel Angelo Cerqueira, António Augusto Vicente, José Augusto Teixeira do Amaral, Eliana Badiale Furlong
págs. 204-212
págs. 213-219
págs. 220-226
Assessment of gelatin–chitosan interactions in films by a chemometrics approach
Cristian A. Acevedo, Paulo Díaz Calderón, Daniel López, Javier Enrione
págs. 227-234
Rheological description of the interaction of xyloglucan and starches: effect of the amylose content in starches
Rilton Alves de Freitas, Marco Aurélio Woehl, Gabriel A.T. Kaminski, Renata da Silva, María Rita Sierakowski
págs. 235-242
págs. 243-252
Extraction and characterization of collagen from rabbit skin: partial characterization
Miguel Angel Martínez Ortiz, Alma Delia Hernández Fuentes, Diana J. Pimentel González, R.G. Campos Montiel, Apolonio Vargas Torres, Gabriel Aguirre Álvarez
págs. 253-258
Dahrul Syah, Azis Boing Sitanggang, RH Fitri Faradilla, Victor Trisna, Yogi Karsono, Dita Adi Septianita
págs. 259-263
págs. 264-272
págs. 273-281
págs. 282-292
Optimisation of the phenolic content and antioxidant activity of apple pomace aqueous extracts
Vincent I. Candrawinata, John B. Golding, Paul D. Roach, Costas E. Stathopoulos
págs. 293-299
Physicochemical properties and fatty acid profile of eight peanut varieties grown in Mexico
Rosalva Mora Escobedo, Patricia Hernández Luna, Ignacio C. Joaquín Torres, Alicia Ortiz Moreno, María del Carmen Robles Ramírez
págs. 300-304
págs. 305-311
Daniel Villarreal García, Arnulfo Alanís Garza, María del Rosario Cuéllar Villarreal, Mónica Redondo Gil, José Luis Mora Nieves, Daniel A. Jacobo-Velázquez
págs. 312-320
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados