Periodo de publicación recogido
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Passion fruit shell flour and rice blends processed into fiber-rich expanded extrudates
Priscila Leal da Silva Alves, J Berrios de J, J. Pan, José Luis Ramírez Ascheri
CyTA: Journal of food, ISSN 1947-6337, ISSN-e 1947-6345, Vol. 16, Nº. 1, 2018, págs. 901-908
Gluten-free spaghetti with unripe plantain, chickpea and maize: physicochemical, texture and sensory properties
Pamela C. Flores Silva, J Berrios de J, J. Pan, Edith Agama Acevedo, Adelmo Monsalve González, Luis Arturo Bello Pérez
CyTA: Journal of food, ISSN 1947-6337, ISSN-e 1947-6345, Vol. 13, Nº. 2, 2015, págs. 159-166
R. G. Hernández-Nava, J Berrios de J, J. Pan, P. Osorio Díaz, Luis Arturo Bello Pérez
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, ISSN-e 1532-1738, ISSN 1082-0132, Vol. 15, Nº 1, 2009, págs. 73-78
Development of a dinamically modified atmosphere storage system aplied to avocados
J Berrios de J
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, ISSN-e 1532-1738, ISSN 1082-0132, Vol. 8, Nº 3, 2002, págs. 155-162
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