InstitucionesPeriodo de publicación recogido
|
|
|
José María Oliveira, R. Egipto, Olga Laureano, R. de Castro Torío, G.E. Pereira, Jorge Manuel Ricardo da Silva
South african journal of enology and viticulture, ISSN 0253-939X, Vol. 40, Nº 2, 2019, págs. 157-171
Juliane Barreto de Oliveira, Diana Lemos Faria, Daniel Fernandes Duarte, Ricardo Egipto, Olga Laureano, Rogerio de Castro, Giuliano Elias Pereira, Jorge Manuel Ricardo da Silva
Ciência e técnica vitivinícola, ISSN 0254-0223, Vol. 33, Nº 2, 2018, págs. 145-166
Ana Rodrigues, Jorge Manuel Ricardo da Silva, Carlos Lucas, Olga Laureano
OENO ONE: Journal international des sciences de la vigne et du vin = International journal of vine and wine sciences, ISSN 1151-0285, Vol. 46, Nº 4, 2012, págs. 321-329
A. M. Jordão, Jorge Manuel Ricardo da Silva, Olga Laureano, W. Mullen, A. Crozier
Australian journal of grape and wine research, ISSN 1322-7130, Vol. 14, Nº 3, 2008, págs. 260-270
Gelatine, casein and potassium caseinate as distinct wine fining agents: different effects on colour, phenolic compounds and sensory characteristics
Ascensão Maria Martins Braga, Fernanda Cosme, Jorge Manuel Ricardo da Silva, Olga Laureano
OENO ONE: Journal international des sciences de la vigne et du vin = International journal of vine and wine sciences, ISSN 1151-0285, Vol. 41, Nº 4, 2007, págs. 203-214
G De Coninck, A. M. Jordão, Jorge Manuel Ricardo da Silva, Olga Laureano
OENO ONE: Journal international des sciences de la vigne et du vin = International journal of vine and wine sciences, ISSN 1151-0285, Vol. 40, Nº 1, 2006, págs. 25-34
Changes in grape seed, skin and pulp condensed tannins during berry ripening: effect of fruit pruning
João do Ó Marques, Rui Reguinga, Olga Laureano, Jorge Manuel Ricardo da Silva
Ciência e técnica vitivinícola, ISSN 0254-0223, Vol. 20, Nº 1, 2005, págs. 35-52
Extraction of Some Ellagic Tannins and Ellagic Acid from Oak Wood Chips ("Quercus pyrenaica" L.) in Model Wine Solutions: Effect of Time, pH, Temperature and Alcoholic Content
A. M. Jordão, Jorge Manuel Ricardo da Silva, Olga Laureano
South african journal of enology and viticulture, ISSN 0253-939X, Vol. 26, Nº 2, 2005, págs. 83-89
Liqueurs de raisin, optimisation de sa formulation: caractérisation physico-chimique et sensorielle
Isabel Sousa, Alexandre M. Ferreira, Jorge Manuel Ricardo da Silva, Olga Laureano
Ciência e técnica vitivinícola, ISSN 0254-0223, Vol. 16, Nº 2, 2001, págs. 65-79
Evolution of proanthocyanidins in bunch stems during berry development ("Vitis vinifera" L.)
A. M. Jordão, Jorge Manuel Ricardo da Silva, Olga Laureano
Vitis: Journal of Grapevine Research, ISSN 0042-7500, Vol. 40, Nº 1, 2001, págs. 17-22
Influência do tipo de cola ("caseín e bentonite") e da metodología de aplicaçao nas caraterísticas físico-químicas e sensoriais do vinho branco: Influence du type de colle (caseíne et bentonite) et de la methodologie d'application sur les caracteristiques physicochimiques et sensorielles du vin blanc
Margarida Machado-Nunes, Jorge Manuel Ricardo da Silva, Olga Laureano
Ciência e técnica vitivinícola, ISSN 0254-0223, Vol. 13, Nº 1-2, 1998, págs. 7-28
Effect of SO2 on the transformations of anthocyanins and proanthocyanidins in wine model systems
Pedro Hipólito-Reis, Jorge Manuel Ricardo da Silva, Ricardo Riu, Olga Laureano
XXVème Congrès Mondial de la Vigne et du Vin: Paris. 19-23 Juin/June/Junio 2000, Vol. 2, 2000, págs. 9-15
Desacidification chimique-impact sur le caractere des vins de Bucelas
B. Cabral, Ricardo da Silva, Olga Laureano
La vitiviniculture mondiale de l'avenir. 1998: XXIII congrès mondial de la vigne et du vin, Vol. 2, 1998, ISBN 972-8023-26-X, págs. 119-125
J. P. Ghira, Ricardo da Silva, C. M. Dias, Olga Laureano
La vitiviniculture mondiale de l'avenir. 1998: XXIII congrès mondial de la vigne et du vin, Vol. 2, 1998, ISBN 972-8023-26-X, págs. 190-196
Jorge Manuel Ricardo da Silva, B. Cabral, Olga Laureano
La vitiviniculture mondiale de l'avenir. 1998: XXIII congrès mondial de la vigne et du vin, Vol. 2, 1998, ISBN 972-8023-26-X, págs. 540-545
Comparative evaluation of aromatic compounds from portugese, american and french oak woods
Jorge Manuel Ricardo da Silva, M. H. Picciochi-Paulo, Olga Laureano
La vitiviniculture mondiale de l'avenir. 1998: XXIII congrès mondial de la vigne et du vin, Vol. 2, 1998, ISBN 972-8023-26-X, págs. 546-551
Effect of heat treatment of grapes on colour and polyphenoloxidase activity in order to produce Jams
Jorge Manuel Ricardo da Silva, Isabel Sousa, C. Gaspar, Olga Laureano
La vitiviniculture mondiale de l'avenir. 1998: XXIII congrès mondial de la vigne et du vin, Vol. 2, 1998, ISBN 972-8023-26-X, págs. 552-557
Reaction of anthocyanins with flavonols in model wine solution. Influence of acetaldehyde
Pedro Hipólito-Reis, C. Dallas, Jorge Manuel Ricardo da Silva, Olga Laureano
Oenologie 95 : 5e. Symposium International d' Oenologie / coord. por Aline Lonvaud-Funel, 1996, ISBN 2-7430-0083-X, págs. 367-370
Rogerio de Castro, Carla Ribeiro-da-Silva, Jorge Manuel Ricardo da Silva, Olga Laureano
Gesco Groupe Europeén des Systemes de Conduite de la Vigne: 8èmes Journées = 8ª Jornadas, Portugal-Vairao, Vol. 1, 1993, págs. 280-287
Esta página recoge referencias bibliográficas de materiales disponibles en los fondos de las Bibliotecas que participan en Dialnet. En ningún caso se trata de una página que recoja la producción bibliográfica de un autor de manera exhaustiva. Nos gustaría que los datos aparecieran de la manera más correcta posible, de manera que si detecta algún error en la información que facilitamos, puede hacernos llegar su Sugerencia / Errata.
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados