págs. 164-173
págs. 174-182
págs. 183-189
Impact od Alternative Skin Contact Procedures on the Aroma Composition od White Wine
D. Bavcar, Helena Basa Cesnik, F. Cus, Andreja Vanzo, L. Gasperlin, Tatjana Kosmerl
págs. 190-203
págs. 204-210
págs. 211-219
págs. 220-228
págs. 229-241
Evolution of Yeast Populations during Different Biodynamic Winemaking Processes
Raffaele Guzzon, Giacomo Widmann, Luca Settanni, Mario Malacarne, N. Francesca, Roberto Larcher
págs. 242-250
Differentiation among Young and Market-ready Cabernet Sauvignon, Pinotage and Shiraz Wines: application of Canonical Discriminant Analysis using Flavonoid and Non-Flavonoid Compositional Data
págs. 251-261
págs. 262-266
págs. 267-279
págs. 280-295
págs. 296-299
págs. 300-309
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados