págs. 1-14
págs. 15-25
págs. 26-38
Sparkling Wines Produced from Alternative Varieties: Sensory Attributes and Evolution of Phenolics during Winemaking and Aging
Leticia Martínez Lapuente, Zenaida Guadalupe Mínguez, Belén Ayestarán Iturbe, Miriam Ortega Heras, Silvia Pérez Magariño
págs. 39-49
págs. 65-73
págs. 74-87
págs. 88-97
Effect of Winery Yeast Lees on Touriga Nacional Red Wine Color and Tannin Evolution
Ana Rodrigues, Jorge Manuel Ricardo da Silva, Carlos Lucas, Olga Laureano
págs. 98-109
págs. 110-117
Sensory and Compositional Characteristics of Blanc Du Bois Wine
Eric Dreyer, Charles A. Sims, R. L. Rouseff, Dennis J. Gray, Michel Sipowicz
págs. 118-125
págs. 126-133
págs. 134-138
págs. 139-145
págs. 146-151
Selection for Run1-Ren1 Dihybrid Grapevines Using Microsatellite Markers
Chen Li, Alessandra Erwin, Dániel Pap, Courtney Coleman, Alyssa Higgins, Erzsébet Kiss, S. Hoffmann, David W. Ramming, Lászlo Kovács
págs. 152-155
New Synonyms and Homonyms for Cultivars from Northwestern Spain
Emilia Díaz Losada, Andrea Tato Salgado, Ignacio Orriols Fernández, Ana María Ramos Cabrer, Santiago Pereira Lorenzo
págs. 156-162
págs. 163-168
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados