Lintnerization of banana starch isolated from underutilized variety: morphological, thermal, functional properties, and digestibility
Alejandro Aparicio Saguilán, Mario Valera Zaragoza, Madeleine Perucini Avendaño, Delia E. Páramo Calderón, Andrés Aguirre Cruz, Aurelio Ramírez Hernández, Luis Arturo Bello Pérez
págs. 3-9
Analysis of alcoholic fermentation of pulp and residues from pineapple processing
L.M. Alvarenga, M.B.L. Dutra, R.M. Alvarenga, I.C.A. Lacerda, M.I. Yoshida, E.S. Oliveira
págs. 10-16
D. Sánchez Aldana, Juan Carlos Contreras Esquivel, Guadalupe Virginia Nevárez Moorillón, Cristóbal Noé Aguilar González
págs. 17-25
págs. 26-31
págs. 32-39
págs. 40-48
págs. 49-55
How stunning methods affect the quality of Nile tilapia meat
P.R.C. Oliveira Filho, C.A.F. Oliveira, Paulo José do Amaral Sobral, Julio César de Carvalho Balieiro, M.M. Natori, E.M.M. Viegas
págs. 56-62
págs. 63-68
Elaboration of functional snack foods using raw materials rich in carotenoids and dietary fiber: effects of extrusion processing
C.I. Delgado Nieblas, José J. Zazueta Morales, José Alberto Gallegos Infante, E. Aguilar Palazuelos, I.L. Camacho Hernández, C.A. Ordorica Falomir, M. Pires de Melo, A. Carrillo López
págs. 69-79
Effect of transglutaminase additive on the quality of gluten-free bread
Elzbieta Dluzewska, Katarzyna Marciniak-Lukasiak, Natalia Kurek
págs. 80-86
Níquel en alimentos y factores influyentes en sus niveles, ingesta, biodisponibilidad y toxicidad: una revisión
Vanessa Olivares Arias, Lucía Valverde Som, V. Quiros Rodríguez, R. García Romero, N. Muñoz, Miguel Navarro Alarcón, Carmen Cabrera Vique
págs. 87-101
págs. 102-106
Nassira El Haouhay, Cristina Samaniego Sánchez, A. Asehraou, Marina Villalón Mir, Herminia López García de la Serrana
págs. 107-115
págs. 116-123
págs. 124-133
págs. 134-139
Distribution of antioxidant compounds in the grain of the Mediterranean rice variety "Ariete"
Piebiep Goufo, Luis M.M. Ferreira, Henrique Trindade, Eduardo Augusto dos Santos Rosa
págs. 140-150
págs. 151-158
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados