InstitucionesÁrea de conocimientoPeriodo de publicación recogido
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Juan Carlos Contreras Esquivel, Carlos N. Cano González, Juan Ascacio Valdes, Jorge A. Aguirre Joya, David Ramiro Aguillón Gutiérrez, Javier Breccia, Judith D. Espinoza Perez, Cristóbal Noé Aguilar González, Cristian Torres León
Biotecnia, ISSN 1665-1456, Vol. 25, Nº. 1, 2023 (Ejemplar dedicado a: January - April), págs. 61-66
Partial characterization of the potentially bioactive protein fraction of Solanum marginatum L. f.
J. Guzmán-Ceferino, L.E. Cobos-Puc, C.A. Sierra-Rivera, Juan Carlos Contreras Esquivel, T. Durán-Mendoza, S.Y. Silva-Belmares
Polibotánica, ISSN-e 2395-9525, ISSN 1405-2768, Nº. 47, 2019, págs. 137-151
Effect of ohmic heating processing conditions on color stability of fungal pigments
Diederich Aguilar Machado, Lourdes Morales Oyervides, Juan Carlos Contreras Esquivel, Cristóbal Noé Aguilar González, Alejandro Méndez Zavala, Javier Raso, Julio César Montañéz Saenz
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, ISSN-e 1532-1738, ISSN 1082-0132, Vol. 23, Nº 4, 2017, págs. 338-348
Ma. Concepción Reyes Avalos, Rafael Minjares Fuentes, Ramón Rivera-Barreno, Juan Carlos Contreras Esquivel, Julio César Montañéz Saenz, J. A. Meza Velázquez
Nova scientia, ISSN-e 2007-0705, Vol. 9, Nº. 18, 2017, págs. 222-238
Production of thermostable xylanase by thermophilic fungal strains isolated from maize silage
Armando Robledo Olivo, C.N. Aguilar, Ruth Elizabeth Belmares Cerda, Adriana Carolina Flores Gallegos, Juan Carlos Contreras Esquivel, Julio César Montañéz Saenz, S. I. Mussatto
CyTA: Journal of food, ISSN 1947-6337, ISSN-e 1947-6345, Vol. 14, Nº. 2, 2016, págs. 302-308
Cinética de crecimiento de Fusarium oxysporum cultivado en diferentes niveles de glucosa y pectina
Gabriela Macías de la Cerda, Fabiola Veana, Juan Carlos Contreras Esquivel, Cristóbal Noé Aguilar González, Raúl Rodríguez Herrera
Investigación y Ciencia: de la Universidad Autónoma de Aguascalientes, ISSN-e 1665-4412, Nº. 67, 2016, págs. 33-37
Influence of thermal effect on sugars composition of Mexican Agave syrup
Diana B. Muñiz Márquez, Juan Carlos Contreras Esquivel, Raúl Rodríguez Herrera, S. I. Mussatto, Jorge E. Wong Paz, José Augusto Teixeira do Amaral, C.N. Aguilar
CyTA: Journal of food, ISSN 1947-6337, ISSN-e 1947-6345, Vol. 13, Nº. 4, 2015, págs. 607-612
D. Sánchez Aldana, Juan Carlos Contreras Esquivel, Guadalupe Virginia Nevárez Moorillón, C.N. Aguilar
CyTA: Journal of food, ISSN 1947-6337, ISSN-e 1947-6345, Vol. 13, Nº. 1, 2015, págs. 17-25
Diana B. Muñiz Márquez, Raúl Rodríguez Herrera, Nagamani Balagurusamy, María Luisa Carrillo Inungaray, Ruth Elizabeth Belmares Cerda, Juan Carlos Contreras Esquivel, Guadalupe Virginia Nevárez Moorillón, Cristóbal Noé Aguilar González
CyTA: Journal of food, ISSN 1947-6337, ISSN-e 1947-6345, Vol. 12, Nº. 3, 2014, págs. 271-276
T. López, L. A. Prado-Barragán, Guadalupe Virginia Nevárez Moorillón, Juan Carlos Contreras Esquivel, Raúl Rodríguez Herrera, Cristóbal Noé Aguilar González
CyTA: Journal of food, ISSN 1947-6337, ISSN-e 1947-6345, Vol. 11, Nº. 4, 2013, págs. 359-365
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