Effect of thermal-alkaline processing conditions on the quality level of corn oil
B. Yahuaca Juárez, H. E. Martínez Flores, J. Huerta Ruelas, P. Vázquez Landaverde, R.C. Pless, R. Tello Santillán
págs. 1-7
I. Ménera López, Marcela Gaytán Martínez, María de la Luz Reyes Vega, Eduardo Morales Sánchez, J.D.C. Figueroa
págs. 8-14
págs. 15-21
págs. 22-28
A. Escalante Aburto, Benjamín Ramírez Wong, Patricia Isabel Torres Chávez, Juan de Dios Figueroa Cárdenas, Jaime López Cervantes, J.M. Barrón Hoyos, I. Morales Rosas
págs. 29-37
M.L. Zambrano Zaragoza, E. Gutiérrez Cortez, M.E. Jiménez Vieyra, Y. Gallardo Navarro, M.A. Cornejo Villegas, D. Quintanar Guerrero
págs. 38-45
E. Gutiérrez Cortez, I. Rojas Molina, M.L. Zambrano Zaragoza, D. Quintanar Guerrero, R.M. González Reza, A. Rojas Molina, D.G. Espinosa-Arbeláez
págs. 46-53
Alejandra Miranda, Griselda Vázquez Carrillo, Silverio García Lara, Félix San Vicente, José Luis Torres, Sofía Ortiz Islas, Yolanda Salinas Moreno, Natalia Palacios Rojas
págs. 54-61
Study of the fortification with bean and amaranth flours in nixtamalized maize tortilla
José Andrés Vázquez Rodríguez, Carlos Abel Amaya Guerra, Juan G. Báez-González, M.A. Núñez González, Juan de Dios Figueroa Cárdenas
págs. 62-66
Effect of the alkaline and acid treatments on the physicochemical properties of corn starch
A.J. Palacios Fonseca, J. Castro Rosas, C.A. Gómez Aldapa, T. Tovar Benítez, B.M. Millán Malo, A. del Real, M. E. Rodríguez García
págs. 67-74
Physico-mechanic treatment of nixtamalization by-product (nejayote)
C. Valderrama Bravo, E. Gutiérrez Cortez, M. Contreras Padilla, A. Oaxaca Luna, A. del Real, D.G. Espinosa-Arbeláez, M. E. Rodríguez García
págs. 75-83
L.C. Platt Lucero, Benjamín Ramírez Wong, E. Carvajal Millán, Patricia Isabel Torres Chávez, I. Morales Rosas, S.L. López Mazón, G.I. Tapia Ayala
págs. 84-89
Tortilla added with unripe banana and cassava flours: chemical composition and starch digestibility
Alejandro Aparicio Saguilán, P. Osorio Díaz, Edith Agama Acevedo, J.J. Islas Hernández, Luis Arturo Bello Pérez
págs. 90-95
pág. 96
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