Periodo de publicación recogido
|
|
|
Cabernet Sauvignon Aging Stability Altered by Microoxygenation
Angelita Gambuti, Luigi Picariello, Luigi Moio, Andrew L. Waterhouse
American Journal of Enology and Viticulture, ISSN 0002-9254, Vol. 70, Nº 3, 2019, págs. 323-331
Luigi Picariello, Alessandra Rinaldi, F. Martino, F. Petracca, Luigi Moio, Angelita Gambuti
Vitis: Journal of Grapevine Research, ISSN 0042-7500, Vol. 58, Nº Extra 5, 2019 (Ejemplar dedicado a: 1st International Congress on Grapevine and Wine Sciences, Logroño/Spain), págs. 127-133
Alcohol reduction in red wines by technological and microbiological approaches: a comparative study
Luca Rolle, Vasileios Englezos, Fabrizio Torchio, Francesco Cravero, Susana Río Segade, Kalliopi Rantsiou, Simone Giacosa, Angelita Gambuti, Vincenzo Gerbi, Luca Simone Cocolin
Australian journal of grape and wine research, ISSN 1322-7130, Vol. 24, Nº 1, 2018, págs. 62-74
Una proteina vegetale per la chiarifica
Alessandra Rinaldi, Angelita Gambuti, Luigi Moio, Nerea Iturmendi Vizcay, Virginie Moine-Ledoux
VVQ, vigne vini & qualita, ISSN 0390-0479, Año nº 44, Nº Extra 6, 2017 (Ejemplar dedicado a: VVQ Vigne, Vini & Qualità n.6), págs. 20-23
Chiarifica di mosti bianchi con proteina da patata
Alessandra Rinaldi, Angelita Gambuti, Enrico Pignone, Luigi Moio
VVQ, vigne vini & qualita, ISSN 0390-0479, Año nº 43, Nº Extra 6, 2016 (Ejemplar dedicado a: VQ Vite, Vino & Qualita` n.6), págs. 50-55
Sulfur Dioxide and Glutathione Alter the Outcome of Microoxygenation
Angelita Gambuti, Guomin Han, Ana L. Peterson, Andrew L. Waterhouse
American Journal of Enology and Viticulture, ISSN 0002-9254, Vol. 66, Nº 4, 2015, págs. 411-423
Il colore e l'odore del Primitivo
Luigi Moio, Angelita Gambuti, Paola Piombino
L' Enologo, ISSN 0392-176X, Nº 10, 2015, págs. 48-57
Agent de collage des moûts et des vins: Une nouvelle source de protéine végétale, la pomme de terre
Nerea Iturmendi Vizcay, Virginie Moine-Ledoux, Vincent Renouf, Alessandra Rinaldi, Angelita Gambuti
Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques: magazine trimestriel d'information professionnelle, ISSN 0760-9868, Vol. 40, Nº. 149, 2013, págs. 25-28
Précipitation des protéines salivaires suite à l'interaction avec le vin: Les effets de l'éthanol, du pH, du fructose et des mannoprotéines
Alessandra Rinaldi, Angelita Gambuti, Luigi Moio
Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques: magazine trimestriel d'information professionnelle, ISSN 0760-9868, Vol. 39, Nº. 145, 2012, págs. 23-25
Extraction of phenolic compounds from "Aglianico" and "Uva di Troia" grape skins and seeds in model solutions: influence of ethanol and maceration time
Angelita Gambuti, Rosa Capuano, L. Lecce, Maria Giovanna Fragasso, Luigi Moio
Vitis: Journal of Grapevine Research, ISSN 0042-7500, Vol. 48, Nº 4, 2009, págs. 193-200
Free and glycoconjugated volatiles of "V. vinifera" grape "Falanghina"
S. A. Lamorte, Angelita Gambuti, Alessandro Genovese, S. Selicato, Luigi Moio
Vitis: Journal of Grapevine Research, ISSN 0042-7500, Vol. 47, Nº 4, 2008, págs. 241-243
Determinazione di glucosio e fruttosio nel vino mediante ph-metria differenziale
Luciana Castellano, Alessandro Genovese, E. Squillante, Luigi Moio, Laura Di Marzio, Angelita Gambuti, Paola Piombino
L' Enologo, ISSN 0392-176X, Anno 38, Nº 3, 2002, págs. 77-82
Differential pHmeter determination of residual sugars in wine
Luigi Moio, Angelita Gambuti, Laura Di Marzio, Paola Piombino
American Journal of Enology and Viticulture, ISSN 0002-9254, Vol. 52, Nº 3, 2001, págs. 271-274
Identificazione del sotolone: molecola di impatto dell'aroma del VIn Santo Toscano
Luciana Castellano, Alessandro Genovese, Luigi Moio, Laura Di Marzio, Angelita Gambuti, Paola Piombino
L' Enologo, ISSN 0392-176X, Anno 37, Nº 10, 2001, págs. 95-102
The effect of pH and organic acids on anthocyanins and pigment stability of red wine
Angelita Gambuti, Martino Forino, Luigi Picariello, Petracca Francesca, Luigi Moio
Abstracts Book: International Congress on Grapevine and Wine Sciences, 2018, pág. 214
Esta página recoge referencias bibliográficas de materiales disponibles en los fondos de las Bibliotecas que participan en Dialnet. En ningún caso se trata de una página que recoja la producción bibliográfica de un autor de manera exhaustiva. Nos gustaría que los datos aparecieran de la manera más correcta posible, de manera que si detecta algún error en la información que facilitamos, puede hacernos llegar su Sugerencia / Errata.
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados