Population Structure of Vitis rupestris, an Important Resource for Viticulture
Dániel Pap, Allison J. Miller, J. P. Londo, Laszlo G. Kovacs
págs. 403-410
Sulfur Dioxide and Glutathione Alter the Outcome of Microoxygenation
Angelita Gambuti, Guomin Han, Ana L. Peterson, Andrew L. Waterhouse
págs. 411-423
págs. 424-434
págs. 435-443
págs. 444-453
págs. 454-462
págs. 463-471
Interactions of Grape Skin, Seed, and Pulp on Tannin and Anthocyanin Extraction in Pinot noir Wines
Angela Sparrow, R.G. Dambergs, Keren Bindon, Paul A. Smith, Dugald C. Close
págs. 472-481
Helder Fraga, Ricardo Costa, José Manuel Moutinho-Pereira, C. M. Correia, Lia T. Dinis, Igor Gonçalves, José Silvestre, José Eduardo Eiras-Dias, Aureliano C. Malheiro, João A. Santos
págs. 482-491
págs. 492-501
Rapid Assessment of Gray Mold (Botrytis cinerea) Infection in Grapes with a Biosensor System
Luciano Cinquanta, Donatella Albanese, Filippo De Curtis, Francesca Malvano, Alessio Crescitelli, Marissa Di Matteo
págs. 502-508
págs. 509-517
Roberta Dordoni, Renato Colangelo, Marzia Gribaldi, Maria Gabriella Giuffrida, Dante Marco de Faveri, Milena Lambri
págs. 518-530
Maja Žulj Mihaljević, Ulrike C.M. Anhalt, Ernst-Heinrich Ruehl, Milena Tomić Mugoša, Vesna Maras, Astrid Forneck, Goran Zdunić, Darko Preiner, Ivan Pejic
págs. 531-541
págs. 542-547
págs. 548-553
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados