Periodo de publicación recogido
|
|
|
Maceration before and during fermantation: Effect on pinotage wine phenolic composition, total antioxidant capacity and objetive colour parametres
E. Joubert, M. Manley, J. Marais, D. de Beer
South african journal of enology and viticulture, ISSN 0253-939X, Vol. 27, Nº 2, 2006, págs. 137-150
Climatic region and vine structure: effect on pinotage wine phenolic composition, total antioxidant capacity and colour
D. de Beer, E. Joubert, D. Van Schalkwyk, M. Manley, J. Marais
South african journal of enology and viticulture, ISSN 0253-939X, Vol. 27, Nº 2, 2006, págs. 151-166
Effect of ascorbic acid and yeast strain on Sauvignon blanc wine quality
E. Swart, T. J. Britz, J. Marais
South african journal of enology and viticulture, ISSN 0253-939X, Vol. 22, Nº 1, 2001, págs. 41-46
J. Marais, C. J. van Wyk, Adolf Rapp
South african journal of enology and viticulture, ISSN 0253-939X, Vol. 13, Nº 1, 1992, págs. 33-44
Terpenes in the aroma of grapes and wines: A review
J. Marais
South african journal of enology and viticulture, ISSN 0253-939X, Vol. 4, Nº 2, 1983, págs. 49-58
Aroma components in Freon extracts of wine
O. P. H. Augustyn, J. Marais
South african journal of enology and viticulture, ISSN 0253-939X, Vol. 3, Nº 1, 1982, págs. 37-39
J. Marais, P.C. Van Rooyen, C. Du Plessis
South african journal of enology and viticulture, ISSN 0253-939X, Vol. 2, Nº 1, 1981, págs. 19-24
A.C. Houtman, J. Marais, C. Du Plessis
South african journal of enology and viticulture, ISSN 0253-939X, Vol. 1, Nº 1, 1980, págs. 27-34
Esta página recoge referencias bibliográficas de materiales disponibles en los fondos de las Bibliotecas que participan en Dialnet. En ningún caso se trata de una página que recoja la producción bibliográfica de un autor de manera exhaustiva. Nos gustaría que los datos aparecieran de la manera más correcta posible, de manera que si detecta algún error en la información que facilitamos, puede hacernos llegar su Sugerencia / Errata.
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados