Physico-chemical and sensory property changes in almonds of Desmayo Largueta variety during toasting
A. Valero, Pere Gou, Jacint Arnau Arboix, Agustí Romero Aroca, Isabel Díaz López, Luis Guerrero
págs. 1-7
Protein nutritive utilization in rats fed powder and liquid infant formulas
María Pilar Vaquero Rodrigo, Rosina López Fandiño, Beatriz Sarriá
págs. 9-16
págs. 17-23
In vitro interactions between calcium, zinc, copper and iron in milk- and soy-based infant formulas
M. Le Masle, M. Jovaní, Gabriela Clemente Polo, Reyes Barberá Sáez, Rosaura Farré Rovira, Amparo Asunción Alegría Torán, María Jesús Lagarda Blanch
págs. 25-31
págs. 33-38
págs. 39-45
Non-destructive appraisal of the ripeness in Cantaloupe melons: Note
J. A. Fernández-López, C. Sánchez, L. Almela, Félix Romojaro Almela
págs. 47-51
Quality evaluation of cupuaçu (Theobroma grandiflorum) purée after pasteurization and during storage: Note
págs. 53-58
Physical parameters in controlling saffron quality: Note
Gonzalo L. Alonso Díaz Marta, José Garijo, M.A. Sánchez Fernández, María Rosario Salinas Fernández
págs. 59-65
págs. 67-74
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