Carolina Henríquez, Verónica Francisca Loewe Muñoz, Jorge Saavedra Torrico, Andrés Cordova, Mariane Lutz
págs. 255-262
Nutritional quality of beef patties with added flaxseed and tomato paste
Martín Valenzuela Melendres, Juan Pedro Camou Arriola, Noemí Torrentera-Olivera, Manuel Viuda Martos, Humberto González Ríos
págs. 262-270
págs. 271-280
Assessment of milk quality using novel mutations of B2M gene in bovine DNA from milk
Yongfeng Liu, Jing Liao, Ting Ku, Xiaoling Li, Allan Michael Sheppard
págs. 281-286
Eilaf Suliman Khali, Mohd Yazid Manap, Shuhaimi Mustafa, Mehrnoush Amid, Amaal Mohammed Alhelli, Ahmed Aljoubori
págs. 287-298
págs. 299-305
Ramón Silva Vázquez, Emmanuel Flores Girón, Armando Quintero Ramos, Michael E. Hume, Gerardo Méndez Zamora
págs. 306-310
págs. 331-339
Development and optimization of biodegradable fish gelatin composite film added with buriti oil
Natácia Da Silva Silva, Enrique José Gregorio Pino Hernández, Cleidiane Da Silva Araújo, Maria Regina Sarkis Peixoto Joele, Lúcia de Fátima Henriques Lourenço
págs. 340-349
págs. 350-356
págs. 357-366
Characterization of aroma compounds present in an industrial recovery concentrate of coffee flavour
Julián Zapata, Viviana Londoño, Mauricio Naranjo, Jazmín Osorio, Carlos Lopez, Mónica Quintero
págs. 367-372
págs. 373-380
págs. 381-389
A review on health benefits of kombucha nutritional compounds and metabolites
Jessica Martínez Leal, Lucía Valenzuela Suárez, Rasu Jayabalan, Joselina Huerta Oros, Anayansi Escalante Aburto
págs. 390-399
Green technologies for the extraction of bioactive compounds in fruits and vegetables
Marcela Bromberger Soquetta, Lisiane de Marsillac Terra, Caroline Peixoto Bastos
págs. 400-412
págs. 413-421
págs. 422-428
Jawid Faisi, Amir Fattahi, Nathalie Raffel, Inge Hoffmann, Matthias W. Beckmann, Michael Schrauder, Ralf Dittrich, Christian Löhberg
págs. 429-437
Measurement of free water in foods by secondary derivative thermogravimetry
Yubin Wang, Qingyun Zheng, Wu Li, Yue Ma, Xiaoyan Zhao, Chao Zhang
págs. 438-443
Luis Díaz Batalla, Juan Pablo Hernández-Uribe, Alma Román Gutiérrez, Raquel Cariño Cortés, Javier Castro Rosas, Alejandro Téllez Jurado, C.A. Gómez Aldapa
págs. 444-451
Purification and concentration of cheese whey proteins through aqueous two phase extraction
Ricardo Domínguez Puerto, S. Valle-Guadarrama, Diana Guerra Ramírez, Federico Hahn Schlam
págs. 452-459
Robinson Vázquez Velázquez, Miguel Salvador Figueroa, Lourdes Adriano Anaya, Guadalupe DeGyves Córdoba, Alfredo Vázquez Ovando
págs. 460-468
Lorena Trejo González, Adriana Inés Rodríguez Hernández, María del Rocío López Cuellar, Víctor Martínez-Juárez, Norberto Chavarría Hernández
págs. 469-476
Biofunctionality of native and nano-structured blue corn starch in prediabetic Wistar rats
Delia Miñon Hernández, Julieta Villalobos Espinosa, Isela Santiago Roque, Sandra Luz González Herrera, Socorro Herrera Meza, Enrique Meza Alvarado, Luis Arturo Bello Pérez, Perla Osorio Díaz, Jorge Chanona Pérez, Juan Vicente Méndez Méndez, Héctor Gabriel Acosta Mesa, José Luis Chávez Servia, Ebner Azuara Nieto, Rosa Isela Guzmán Gerónimo
págs. 477-483
Bioactive polyphenols and antioxidant capacity of Azara petiolaris and Azara integrifolia Honeys
Ady Giordano, Mauricio Retama, Felipe Leyton, Patricia Martínez, Raquel Bridi, Patricia Velásquez, Gloria Montenegro
págs. 484-489
págs. 490-497
R.O. Navarro Cortez, E. Aguilar Palazuelos, Javier Castro Rosas, Reyna N. Falfán Cortés, Arturo Cadena Ramírez, Efrén Delgado Licón, C.A. Gómez Aldapa
págs. 498-505
págs. 506-515
págs. 516-524
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados