InstitucionesPeriodo de publicación recogido
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Wilson Josè Fernandes Lemos Junior, Chiara Nadai, Luca Rolle, Eliana da Silva Gulão, Maria Helena Miguez da Rocha Leão, Alessio Giacomini, Viviana Corich, Simone Vincenzi
OENO ONE: Journal international des sciences de la vigne et du vin = International journal of vine and wine sciences, ISSN 1151-0285, Vol. 54, Nº 2, 2020, págs. 231-243
Grape seed extract: the first protein-based fining agent endogenous to grapes
Diana Gazzola, Simone Vincenzi, M. Maragon, Gabriella Pasini, Andrea Curioni
Australian journal of grape and wine research, ISSN 1322-7130, Vol. 23, Nº 2, 2017, págs. 215-225
¿Cuándo añadir la bentonita durante la elaboración de vinos?
E. Lira, Juan José Rodríguez Bencomo, Simone Vincenzi, Andrea Curioni, Fernando Noé Salazar González, Ignacio Orriols Fernández, F. López
La Semana vitivinícola, ISSN 0037-184X, Nº 3461, 2015 (Ejemplar dedicado a: Anuario Técnico 2015), págs. 2342-2347
¿Cuándo añadir la bentonita durante la elaboración de vinos?
E. Lira, Juan José Rodríguez Bencomo, Simone Vincenzi, Andrea Curioni, Fernando Noé Salazar González, Ignacio Orriols Fernández, F. López
La Semana vitivinícola, ISSN 0037-184X, Nº 3456, 2015, págs. 1702-1707
Grape seed proteins: a new fining agent for astringency reduction in red wine
Simone Vincenzi, C. Dinnella, Aldo Recchia, E. Monteleone, Diana Gazzola, Gabriella Pasini, Andrea Curioni
Australian journal of grape and wine research, ISSN 1322-7130, Vol. 19, Nº 2, 2013, págs. 153-160
Effect of bentonite fining during fermentation on protein content in Macabeu wines: comparison of pilot- and industrial-scale experiments
Eugenio Lira Miranda, Fernando Noé Salazar González, Simone Vincenzi, Andrea Curioni, Francisco López Bonillo
OENO ONE: Journal international des sciences de la vigne et du vin = International journal of vine and wine sciences, ISSN 1151-0285, Vol. 47, Nº 3, 2013, págs. 221-226
Comparative Study of the Resveratrol Content of Twenty-one Italian Red Grape Varieties
Simone Vincenzi, Diego Tomasi, Federica Gaiotti, L. Lovat, Simone Giacosa, Fabrizio Torchio, Susana Río Segade, Luca Rolle
South african journal of enology and viticulture, ISSN 0253-939X, Vol. 34, Nº 1, 2013, págs. 30-35
Protein evolution during the early stages of white winemaking and its relations with wine stability
Simone Vincenzi, Matteo Marangon, S. Tolin, Andrea Curioni
Australian journal of grape and wine research, ISSN 1322-7130, Vol. 17, Nº 1, 2011, págs. 20-27
Simone Vincenzi, Diana Gazzola, M. Lucchetta, Andrea Curioni
Rivista di viticoltura e di enologia, ISSN 0370-7865, Año nº 64, Nº 4, 2011, págs. 31-46
Removal of Specific Protein Components by Chitin Enhances Protein Stability in a White Wine
M. Polesani, Simone Vincenzi
American Journal of Enology and Viticulture, ISSN 0002-9254, Vol. 56, Nº 3, 2005, págs. 246-254
Development of a New Procedure for Protein Recovery and Quantification in Wine
C. D. Pellegrina, Simone Vincenzi, S. Mosconi, Gianni Zoccatelli
American Journal of Enology and Viticulture, ISSN 0002-9254, Vol. 56, Nº 2, 2005, págs. 182-187
Active soybean lectin in foods: quantitative determination by ELISA using immobilised asialofetuin
Corrado Rizzi, Luisa Galeoto, Gianni Zoccatelli, Simone Vincenzi, Roberto Chignola, Angelo D.B. Peruffo
Food research international, ISSN 0963-9969, Vol. 36, Nº. 8, 2003, págs. 815-821
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