Pedro Miguel Izquierdo Cañas, Esteban García Romero, Fátima Pérez Martín, Susana Seseña Prieto, María de los Llanos Palop Herreros, José María Heras Manso
págs. 1-9
págs. 10-20
págs. 21-30
Comparative Study of the Resveratrol Content of Twenty-one Italian Red Grape Varieties
Simone Vincenzi, Diego Tomasi, Federica Gaiotti, L. Lovat, Simone Giacosa, Fabrizio Torchio, Susana Río Segade, Luca Rolle
págs. 30-35
págs. 36-45
págs. 46-53
págs. 54-67
págs. 68-78
págs. 79-85
págs. 86-99
Berry Characterisation of cv Shiraz according to position on the Rachis
Antonino Pisciotta, R. di Lorenzo, Maria Gabriella Barbagallo, J. J. Hunter
págs. 100-107
págs. 108-118
págs. 119-128
Stability of Ampelometric Characteristics of Vitis vinifera L. cv. 'Syrah' and 'Sauvignon blanc" Leaves: Impact of Within-vineyard Variability and Pruning Method/Bud Load
Peter Bodor, L. Baranyai, M. Ladányi, B. Bálo, A. E. Strever, György Dénes Bisztray, J. J. Hunter
págs. 129-137
Influence of Winemaking Procedure and Grape Variety on the Colour and Composition of Young Red Wines
G. González-Neves, G. Gil, G. Favre, C. Baldi, N. Hernández, S. Traverso
págs. 138-146
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados