Instituciones
Área de conocimientoAclaración de materia/profesión
Periodo de publicación recogido
|
|
|
Potential of lactic acid bacteria from Pico cheese for starter culture development
Sandra Câmara, Airidas Dapkevicius, Cristina Riquelme, Rui Bento Elias, C.C.G. Silva, Francisco Xavier Malcata, M.L.E. Dapkevicius
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, ISSN-e 1532-1738, ISSN 1082-0132, Vol. 25, Nº 4, 2019, págs. 303-317
Mariana B. Monteiro, Manuela E. Pintado, Ian P. Shadforth, Francisco Xavier Malcata, Patricia R. Moreira
Proteómica: revista de la Sociedad Española de Proteómica, ISSN 1888-0096, Nº. 3, 2009, págs. 92-92
C. I. Pereira, M.I. Franco, E.O. Gomes, A.M.P. Gomes, Francisco Xavier Malcata
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, ISSN-e 1532-1738, ISSN 1082-0132, Vol. 14, Nº 3, 2008, págs. 233-240
Protection of deoxyribose and DNA from degradation by using aqueous extracts of several wild plants
Maria S Gião, María Luisa González San José, Pilar Muñiz Rodríguez, María Dolores Rivero Pérez, Monika Kosinska, Maria Manuela Estevez Pintado, Francisco Xavier Malcata
Journal of the science of food and agriculture, ISSN 0022-5142, Vol. 88, Nº 4, 2008, págs. 633-640
Infusions of Portuguese medicinal plants: Dependence of final antioxidant capacity and phenol content on extraction features
Maria S Gião, María Luisa González San José, María Dolores Rivero Pérez, Cláudia I Pereira, Maria Manuela Estevez Pintado, Francisco Xavier Malcata
Journal of the science of food and agriculture, ISSN 0022-5142, Vol. 87, Nº 14, 2007, págs. 2638-2647
Primeras jornadas internacionales de productos lácteos funcionales: Whey cheeses. An old matrix for new functional solutions
Maria Manuela Estevez Pintado, A. R. Madureira, A. I. E. Pintado, Francisco Xavier Malcata, A.C. Freitas, Alexandre Marcio Gomes de Sousa
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, ISSN 0300-5755, Nº 378, 2006, pág. 78
Detection and Characterization of Listeria monocytogenes in Sao Jorge (Portugal) Cheese Production
J. M. Kongo, Francisco Xavier Malcata
Journal of dairy science, ISSN 0022-0302, Vol. 89, Nº 11, 2006, págs. 4456-4461
S. V. Silva, A. Pihlanto, Francisco Xavier Malcata
Journal of dairy science, ISSN 0022-0302, Vol. 89, Nº 9, 2006, págs. 3336-3344
Francisco Xavier Malcata, R. M. Barros
Journal of dairy science, ISSN 0022-0302, Vol. 89, Nº 2, 2006, págs. 483-494
Francisco Xavier Malcata, J.M. Kongo, A.M. Gomes
Letters in applied microbiology, ISSN 0266-8254, Vol. 42, Nº 6, 2006, págs. 595-599
Francisco Xavier Malcata, S. V. Silva
Journal of dairy science, ISSN 0022-0302, Vol. 88, Nº 6, 2005, págs. 1947-1954
Incorporation and Survival of Probiotic Bacteria in Whey Cheese Matrices
Ana R. Madureira, Maria S. Gião, M. E. Pintado, A. M. P. Gomes, Ana Cristina Freitas, Francisco Xavier Malcata
Journal of food science, ISSN 0022-1147, Vol. 70, Nº 3, 2005
Tânia G. Tavares, Francisco Xavier Malcata, Angela C. Macedo
Food microbiology, ISSN 0740-0020, Vol. 21, Nº 2 (April), 2004, págs. 233-240
Technology, chemistry and microbiology of whey cheeses: Review.
Francisco Xavier Malcata, A.C. Macedo, M.E. Pintado
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, ISSN-e 1532-1738, ISSN 1082-0132, Vol. 7, Nº 2, 2001, págs. 105-116
On the microbiology of Serra da Estrela cheese: geographical and chronological considerations
F. K. Tavaria, Francisco Xavier Malcata
Food microbiology, ISSN 0740-0020, Vol. 17, Nº 3 (June), 2000, págs. 293-304
Francisco Xavier Malcata, M. E. Pintado
Food research international, ISSN 0963-9969, Vol. 33, Nº. 10, 2000, págs. 821-832
Francisco Xavier Malcata, A.C. Freitas, A.C. Macedo
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, ISSN-e 1532-1738, ISSN 1082-0132, Vol. 6, Nº 5, 2000, págs. 351-370
Steam distilled spirits from fermented grape pomace: Review
Francisco Xavier Malcata, A.C. Macedo, M. L. O. Silva
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, ISSN-e 1532-1738, ISSN 1082-0132, Vol. 6, Nº 4, 2000, págs. 285-300
Francisco Xavier Malcata, C. Freitas
Journal of dairy science, ISSN 0022-0302, Vol. 83, Nº 3, 2000, págs. 584-602
Characterization of Whey Cheese Packaged under Vacuum
M. E. Pintado, Francisco Xavier Malcata
Journal of food protection, ISSN 0362-028X, Vol. 63, Nº 2, 2000, págs. 216-221
Francisco Xavier Malcata, M. L. O. Silva
American Journal of Enology and Viticulture, ISSN 0002-9254, Vol. 49, Nº 1, 1998, págs. 56-64
Francisco Xavier Malcata, A. M. P. Gomes
Journal of applied microbiology, ISSN 1364-5072, Vol. 85, Nº 5, 1998, págs. 839-848
Modelling of lactic fermentation of carrot slices in salted brines
R.M. Nabais, Francisco Xavier Malcata
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, ISSN-e 1532-1738, ISSN 1082-0132, Vol. 3, Nº 4, 1997, págs. 263-283
Some aspects of vegetable pickling processes
R.M. Nabais, Francisco Xavier Malcata
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, ISSN-e 1532-1738, ISSN 1082-0132, Vol. 3, Nº 1, 1997, págs. 1-11
Angela C Macedo, Francisco Xavier Malcata
Journal of the science of food and agriculture, ISSN 0022-5142, Vol. 74, Nº 3, 1997, págs. 409-415
Francisco Xavier Malcata, Tim Hogg, M. L. O. Silva
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, ISSN-e 1532-1738, ISSN 1082-0132, Vol. 1, Nº 2-3, 1995, págs. 129-136
Maria Helena Gomes, Randolph Beaudry, D.P.F. Almeida, Francisco Xavier Malcata
Avances en maduración y post-recolección de frutas y hortalizas / coord. por Rosa Pilar Oria Almudí, Jesús Val Falcón, Ana Ferrer Mairal, 2008, ISBN 978-84-200-1111-0, págs. 616-622
Application of whey protein-based edible coatings to extend shelf-life of fresh-cut «Rocha» pear
Susana C. Fonseca, S. Polat, D.P.F. Almeida, O. S. Ramos, M.E. Pintado, Francisco Xavier Malcata
Avances en maduración y post-recolección de frutas y hortalizas / coord. por Rosa Pilar Oria Almudí, Jesús Val Falcón, Ana Ferrer Mairal, 2008, ISBN 978-84-200-1111-0, págs. 655-662
Effect of hydrogen ion concentration upon the quality of fresh-cut pear
J. Fundo, A.L. Fernandes, Maria Helena Gomes, Susana C. Fonseca, D.P.F. Almeida, Francisco Xavier Malcata
Avances en maduración y post-recolección de frutas y hortalizas / coord. por Rosa Pilar Oria Almudí, Jesús Val Falcón, Ana Ferrer Mairal, 2008, ISBN 978-84-200-1111-0, págs. 663-668
Alteraçoes microestructurais de pêra 'Rocha', após armazenamento sob atmosfera controlada
Francisco Xavier Malcata, Andrea C. Galvis-Sánchez, Susana C. Fonseca
V Congresso Ibérico de Ciências Hortícolas ; IV Congresso Iberoamericano de Ciências Hortícolas: [comunicaçoes], Vol. 4, 2005 (Melhoramento, recursos genéticos e biotecnologia; Pós-colheita e qualidade), ISBN 972-8936-01-X, págs. 316-319
Esta página recoge referencias bibliográficas de materiales disponibles en los fondos de las Bibliotecas que participan en Dialnet. En ningún caso se trata de una página que recoja la producción bibliográfica de un autor de manera exhaustiva. Nos gustaría que los datos aparecieran de la manera más correcta posible, de manera que si detecta algún error en la información que facilitamos, puede hacernos llegar su Sugerencia / Errata.
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados