E. Coton, M. Coton, A. Lonvaud, P. Lucas
págs. 125-130
Burke Blanchfield, James P. Smith, Wassim El- Khoury, John W. Austin, Benoît Claire, Michael Ngadi, Bernard Cayouette
págs. 131-141
Guadalupe Bustos Vázquez, Ana Belén Moldes Menduiña, Manuel Vázquez Vázquez, José Luis Alonso González
págs. 143-148
Josefa María Clemente-Jimenez, Felipe Rodríguez Vico, Francisco Javier las Heras Vázquez, Sergio Martínez Rodríguez, Lydia Mingorance-Cazorla
págs. 149-155
M.G. Kontominas, S. Chytiri, I. Chouliara, I.N. Savvaidis
págs. 157-165
P.E.J. Saris, S. Rajaniemi, J.-M. Pihlava, M. Tolonen, T. Johansson, E.-L. Ryhänen
págs. 167-179
Kinetic analysis of Escherichia coli inactivation by high hydrostatic pressure in broth and foods
C. Do&gcaron;an, O. Erkmen
págs. 181-185
Riboprint analysis of Listeria monocytogenes isolates obtained by FDA from 1999 to 2003
Steven M. Gendel
págs. 187-191
Elena González Fandos, María Cruz García Linares, Álvaro Villarino Rodríguez, María Trinidad García Arias, María del Camino García Fernández
págs. 193-201
I.S. Blair, R.H. Bishop, G. Duffy, E. Carney, James J. Sheridan, H. Crowley, C. Cagney, W. Anderson, D.A. McDowell, S. O¿Brien
págs. 203-212
Incidence of Listeria monocytogenes in different food products commercialized in Portugal
Luísa Carneiro, Paula Teixeira, Cristina Mena, Gonçalo Almeida, Tim Hogg, Paul A. Gibbs
págs. 213-216
The incidence of Listeria monocytogenes in meat, poultry and seafood plants in the Nordic countries
O. Niclasen, G. Thorkelsson, B. Gudbjörnsdóttir, A.-M. Sjöberg, Satu Salo, M.-L. Suihko, S. Bredholt, P. Gustavsson
págs. 217-225
Differentiation of contaminating yeasts in brewery by PCR-based techniques
Malgorzata Robak, Wojciech Barszczewski
págs. 227-231
Tânia G. Tavares, Francisco Xavier Malcata, Angela C. Macedo
págs. 233-240
Microbiological quality of vacuum-packed retail ostrich meat in Spain
Carlos Alonso Calleja, Beatriz Martínez-Fernández, Miguel Prieto Maradona, Rosa Capita González
págs. 241-246
J.D. Collins, K. Mc Gill, P. Whyte
pág. 247
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados