págs. 1-4
Estudio de los hábitos alimentarios de niños de 4-6 años de Reynosa, Tamaulipas (México
Octelina Castillo Ruiz, G. Velázquez, R. Uresti Marín, Nelda Mier, Manuel Vázquez Vázquez, José A Ramírez-de León
págs. 5-11
págs. 12-20
págs. 21-26
págs. 27-35
págs. 36-41
págs. 42-47
Mónica Montouto Graña, María Lourdes Vázquez Odériz, María Ángeles Romero Rodríguez, Nieves Muñoz Ferreiro
págs. 48-56
Juan Carlos Ramírez Suárez, Alma Rosa Islas Rubio, Luz del Carmen Montoya Ballesteros, M.C. Granados Nevárez, Francisco Vázquez Lara, R. Pacheco Aguilar, M.E. Lugo Sánchez
págs. 57-62
Oaxaca cheese: flavour, texture and their interaction in a Mexican traditional pasta filata type cheese
Adriana Villanueva Carvajal, Miguel Esteban Chávez, Angélica Espinoza Ortega, Carlos Manuel Arriaga Jordán, Aurelio Domínguez López
págs. 63-70
Conjugated linoleic acid content in selected Mexican beef and dairy products
Erasmo Herman Lara, V.M. Santos Blanco, M.A. Vivar Vera, H.S. García, L.A. Ochoa Martínez, Cecilia Martínez Sánchez
págs. 71-77
Chemical characterization of Central American pitaya (Hylocereus sp.) seeds and seed oil
M.G. Villalobos Guitérrez, R.M. Schweiggert, Reinhold Carle, P. Esquivel
págs. 78-83
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados