Instituciones
Periodo de publicación recogido
|
|
|
Special Review Paper: Leather Dyeing with Biodyes from Filamentous Fungis
Wagner Fernando Fuck, Adriano Brandelli, Mariliz Gutterres
Journal of the American Leather Chemists Association, ISSN 0002-9726, Vol. 113, Nº. 9, 2018, págs. 299-310
Screening ofN atural Dyes from Filamentous Fungi and Leather Dyeing with Monascus purpureus Extract
WAGNER F. FUCK, FERNANDA C. LOPES, Adriano Brandelli, Mariliz Gutterres
Journal of the Society of Leather Technologists and Chemists, ISSN 0144-0322, Vol. 102, Num. 2, 2018, págs. 69-74
Activity of the antimicrobial peptide P34 against bovine alphaherpesvirus type 1
Clarissa Caetano de Castro, Débora Scopel Silva, Géssica Costa, Geferson Fischer, Gilberto D'Ávila Vargas, Adriano Brandelli, Marcelo de Lima, Amanda de Souza da Motta, Silvia de Oliveira Hübner
Ciencia rural, ISSN 0103-8478, Vol. 47, Nº. 6, 2017
Antimicrobial activity of chitosan films containing nisin, peptide P34, and natamycin
Nisia Cé, Caciano P. Z. Noreña, Adriano Brandelli
CyTA: Journal of food, ISSN 1947-6337, ISSN-e 1947-6345, Vol. 10, Nº. 1, 2012, págs. 21-26
Production of crystallized fruit from watermelon rind
Mauro Gontero, Adriano Brandelli, Caciano P. Z. Noreña
Ciencia e investigación agraria: revista latinoamericana de ciencias de la agricultura, ISSN-e 0718-1620, Vol. 37, Nº. 2, 2010, págs. 55-60
Nutritional evaluation of Araucaria angustifolia seed flour as a protein complement for growing rats
Danielle MC Leite, Erna Vogt de Jong, Caciano P. Z. Noreña, Adriano Brandelli
Journal of the science of food and agriculture, ISSN 0022-5142, Vol. 88, Nº 7, 2008, págs. 1166-1171
Inactivation of Trypsin Inhibitor Activity from Brazilian Varieties of Beans (Phaseolus vulgaris L.)
G.A. Jourdan, Caciano P. Z. Noreña, Adriano Brandelli
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, ISSN-e 1532-1738, ISSN 1082-0132, Vol. 13, Nº 3, 2007, págs. 195-198
Efeito do condicionamento térmico na prevenção de danos por frio em pêssegos ‘Granada’
Eduardo Seibert, Michel Elias Casali, Marcos Laux de Leão, Sandra Rieth, Ernani Pezzi, Adriana Regina Corrent, Adriano Brandelli, Renar João Bender
Revista brasileira de agrociencia, ISSN 0104-8996, Vol. 13, Nº. 4, 2007, págs. 513-519
Márcia P. Lisboa, Diego Bonatto, Delmar Bizani, João A. P. Henriques, Adriano Brandelli
International microbiology: official journal of the Spanish Society for Microbiology, ISSN 1139-6709, Vol. 9, Nº. 2, 2006, págs. 111-118
Production of an extracellular keratinase from Chryseobacterium sp. growing on raw feathers
Adriano Brandelli, Alessandro Riffel
Electronic Journal of Biotechnology, ISSN-e 0717-3458, Vol. 8, Nº. 1, 2005, págs. 35-42
Sílvia Dias de Oliveira, Adriano Brandelli, Luciana Ruschel dos Santos, Fabiana Siqueira Flores
International journal of food microbiology, ISSN 0168-1605, Vol. 97, Nº. 3, 2005, págs. 297-305
Antibacterial activity of cerein 8A, a bacteriocin-like peptide produced by Bacillus cereus
Delmar Bizani, Amanda S. Motta, Juliana A.C. Morrissy, Renata M.S. Terra, André A. Souto, Adriano Brandelli
International microbiology: official journal of the Spanish Society for Microbiology, ISSN 1139-6709, Vol. 8, Nº. 2, 2005, págs. 125-131
Characterisation of cellulose-hydrolysing enzymes from the fungus Bipolaris sorokiniana
Adriano Brandelli, Mercedes P Geimba, Viviane Agostini, Alessandro Riffel
Journal of the science of food and agriculture, ISSN 0022-5142, Vol. 79, Nº 13, 1999, págs. 1849-1854
Esta página recoge referencias bibliográficas de materiales disponibles en los fondos de las Bibliotecas que participan en Dialnet. En ningún caso se trata de una página que recoja la producción bibliográfica de un autor de manera exhaustiva. Nos gustaría que los datos aparecieran de la manera más correcta posible, de manera que si detecta algún error en la información que facilitamos, puede hacernos llegar su Sugerencia / Errata.
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados