InstitucionesPeriodo de publicación recogido
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L.E. Robles Ozuna, L.A. Ochoa Martínez, Juliana Morales Castro, José Alberto Gallegos Infante, Armando Quintero Ramos, Tomás Jesús Madera Santana
CyTA: Journal of food, ISSN 1947-6337, ISSN-e 1947-6345, Vol. 14, Nº. 2, 2016, págs. 324-332
Blue corn (Zea mays L.) with added orange (Citrus sinensis) fruit bagasse: novel ingredients for extruded snacks
R.O. Navarro Cortez, C.A. Gómez Aldapa, E. Aguilar Palazuelos, Efrén Delgado Licón, J. Castro-Rosas, Juan Hernández Ávila, Aquiles Solís Soto, L.A. Ochoa Martínez, Hiram Medrano Roldán
CyTA: Journal of food, ISSN 1947-6337, ISSN-e 1947-6345, Vol. 14, Nº. 2, 2016, págs. 349-358
José A. García Toledo, I.I. Ruiz López, Cecilia Martínez Sánchez, Jesús Rodríguez-Miranda, Roselis Carmona García, Juan Gabriel Torruco Uco, L.A. Ochoa Martínez, Erasmo Herman Lara
CyTA: Journal of food, ISSN 1947-6337, ISSN-e 1947-6345, Vol. 14, Nº. 1, 2016, págs. 27-34
Evelyn Ríos Romero, G. Tabilo Munizaga, Juliana Morales Castro, J. E. Reyes, Mario Pérez Won, L.A. Ochoa Martínez
CyTA: Journal of food, ISSN 1947-6337, ISSN-e 1947-6345, Vol. 10, Nº. 2, 2012, págs. 152-159
Conjugated linoleic acid content in selected Mexican beef and dairy products
Erasmo Herman Lara, V.M. Santos Blanco, M.A. Vivar Vera, H.S. García, L.A. Ochoa Martínez, Cecilia Martínez Sánchez
CyTA: Journal of food, ISSN 1947-6337, ISSN-e 1947-6345, Vol. 10, Nº. 1, 2012, págs. 71-77
T. Quiñones Muñoz, José Alberto Gallegos Infante, Nuria Elizabeth Rocha Guzmán, L.A. Ochoa Martínez, Juliana Morales Castro, Rubén Francisco González Laredo, L. Medina Torres
CyTA: Journal of food, ISSN 1947-6337, ISSN-e 1947-6345, Vol. 9, Nº. 2, 2011, págs. 109-113
Glass transition temperature behavior of a model blend of carbohydrates
José Alberto Gallegos Infante, L.A. Ochoa Martínez, C. Ortiz Corral
Ciencia y tecnología alimentaria: Revista de la Asociación de Licenciados en Ciencia y Tecnología de los Alimentos de Galicia, ISSN 1135-8122, Vol. 5, Nº. 1, 2005, págs. 6-10
Microencapsulación de jugo de cebada verde mediante secado por aspersión.
Cipriano García Gutiérrez, María Berenice González Maldonado, L.A. Ochoa Martínez, H. Medrano Roldán
Ciencia y tecnología alimentaria: Revista de la Asociación de Licenciados en Ciencia y Tecnología de los Alimentos de Galicia, ISSN 1135-8122, Vol. 4, Nº. 4, 2004, págs. 262-266
Mathematical model for prediction of moisture content in jalapeño pepper (Capsicum frutescens)
L.A. Ochoa Martínez, José Alberto Gallegos Infante, Juliana Morales Castro, H. Medrano Roldán, Nuria Elizabeth Rocha Guzmán
Ciencia y tecnología alimentaria: Revista de la Asociación de Licenciados en Ciencia y Tecnología de los Alimentos de Galicia, ISSN 1135-8122, Vol. 4, Nº. 3, 2004, págs. 154-157
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