Periodo de publicación recogido
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Denis Rusjan, Matija Strlic, Tatjana Kosmerl, Helena Prosen
OENO ONE: Journal international des sciences de la vigne et du vin = International journal of vine and wine sciences, ISSN 1151-0285, Vol. 46, Nº 2, 2012, págs. 139-143
Impact od Alternative Skin Contact Procedures on the Aroma Composition od White Wine
D. Bavcar, Helena Basa Cesnik, F. Cus, Andreja Vanzo, L. Gasperlin, Tatjana Kosmerl
South african journal of enology and viticulture, ISSN 0253-939X, Vol. 32, Nº 2, 2011, págs. 190-203
The utilization of free amino acids during malolatic fermentation of Malvasia wine
T. Vrscaj Vodosek, K. Kralj Cigic, Matija Strlic, Tatjana Kosmerl
Rivista di viticoltura e di enologia, ISSN 0370-7865, Año nº 61, Nº 2-4, 2008 (Ejemplar dedicado a: Atti del II Convegno: Le Malvasie del Bacino del Mediterraneo), págs. 243-254
The influence of malolactic fermentation on improved quality of Malvasia wine
Tatjana Kosmerl, S. U. Muhar
Rivista di viticoltura e di enologia, ISSN 0370-7865, Año nº 58, Nº 2-4, 2005 (Ejemplar dedicado a: Atti del Convegno Le Malvasie del Bacino del Mediterraneo), págs. 109-117
The impact of vinification method on contents of free amino nitrogen and proline in Malvasia wines
J. Hribar, T. Golob, T. Vrscaj Vodosek, Tatjana Kosmerl
Rivista di viticoltura e di enologia, ISSN 0370-7865, Año nº 58, Nº 2-4, 2005 (Ejemplar dedicado a: Atti del Convegno Le Malvasie del Bacino del Mediterraneo), págs. 119-130
Influence of temperature shock on the glycerol production in cv. Sauvignon blanc fermentation
Tatjana Kosmerl, M. Wondra, S. Celan, M. Berovic, A. Kukec
Vitis: Journal of Grapevine Research, ISSN 0042-7500, Vol. 42, Nº 4, 2003, págs. 205-206
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