InstitucionesPeriodo de publicación recogido
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Effect of non-Saccharomyces yeasts on the volatile chemical profile of Shiraz wine
M.E.B. Whitener, J. Stanstrup, Silvia Carlin, Benoit Divol, Maret Du Toit, Urska Vrhovsek
Australian journal of grape and wine research, ISSN 1322-7130, Vol. 23, Nº 2, 2017, págs. 179-192
P.P. Minnaar, H.W. du Plessis, V. Paulsen, N. Ntushelo, N. P. Jolly, Maret Du Toit
South african journal of enology and viticulture, ISSN 0253-939X, Vol. 38, Nº 2, 2017, págs. 237-244
H.W. du Plessis, Maret Du Toit, J.W. Hoff, R.S. Hart, B.K. Ndimba, N. P. Jolly
South african journal of enology and viticulture, ISSN 0253-939X, Vol. 38, Nº 1, 2017, págs. 46-63
Michelle Cameron, Leoni Siebrits, Maret Du Toit, R.Corli Witthuhn
OENO ONE: Journal international des sciences de la vigne et du vin = International journal of vine and wine sciences, ISSN 1151-0285, Vol. 47, Nº 1, 2013, págs. 47-54
Nuevas bacterias de ácido láctico para su uso como iniciadores de la fermentación maloláctica
Maret Du Toit
ACE: Revista de enología, ISSN-e 1697-4123, Nº. 130, 2012
Mixed bacterial starter culture launched
E. Lerm, L. Malandra, P. Pellerin, Maret Du Toit
Australian and New Zealand grapegrower and winemaker, ISSN 0727-3606, Nº 577, 2012, págs. 52-56
Presentación del PRIMER cultivo iniciador mixto de bacterias lácticas: desarrollo del cultivo mixto de bacterias lácticas "Oenococus oeni" y "Lactobacillus plantarum" y ventajas de su utilización en coinoculación con la levadura ANCHOR(R) "Saccharonyces cerevisiae" NT 202
E. Lerm, L. Malandra, P. Pellerin, Antonio Alamo Aroca, Maret Du Toit
Enólogos, ISSN 1695-7296, Nº. 77, 2012, pág. 32
Primer cultivo mixto de Oenococcus oeni y Lactobacillus plantarum
E. Lerm, L. Malandra, P. Pellerin, A. Alamo, Maret Du Toit
La Semana vitivinícola, ISSN 0037-184X, Nº 3389, 2012 (Ejemplar dedicado a: Anuario Técnico 2012), págs. 2051-2058
Primer cultivo mixto de oenococcus oeni y lactobacillus plantarum
E. Lerm, L. Malandra, P. Pellerin, A. Alamo, Maret Du Toit
La Semana vitivinícola, ISSN 0037-184X, Nº 3380, 2012, pág. 1238
E. Lerm, L. Engelbrecht, Maret Du Toit
South african journal of enology and viticulture, ISSN 0253-939X, Vol. 32, Nº 2, 2011, págs. 280-295
Una nueva generación de bacterias malolácticas para vinos con pH elevado
M.D. Fumi, Sibylle Krieger-Weber, Magali Déléris Bou, José María Heras Manso, Maret Du Toit
Enoviticultura, ISSN 2013-6099, Nº. 6, 2010, págs. 34-38
Una nuova generazione di batteri malolattici per vini a Ph elevato
M. D. Fumi, Sibylle Krieger-Weber, M. Déleris-Bou, A. Silva, Maret Du Toit
L' Enologo, ISSN 0392-176X, Anno 46, Nº 5, 2010, págs. 79-84
Malolactic fermentation: the Abc's of MLF
E. Lerm, L. Engelbrecht, Maret Du Toit
South african journal of enology and viticulture, ISSN 0253-939X, Vol. 31, Nº 2, 2010, págs. 186-212
PCR and DGGE detection limits for wine spoilage microbes
L. Bester, Michelle Cameron, Maret Du Toit, R.Corli Witthuhn
South african journal of enology and viticulture, ISSN 0253-939X, Vol. 31, Nº 1, 2010, págs. 26-33
Influence of Phenolic Compounds on Activity of Nisin and Pediocin PA-1
Caroline Knoll, Benoit Divol, Maret Du Toit
American Journal of Enology and Viticulture, ISSN 0002-9254, Vol. 59, Nº 4, 2008, págs. 418-421
Marinda Swanepoel, Maret Du Toit, H. Nieuwoudt
South african journal of enology and viticulture, ISSN 0253-939X, Vol. 28, Nº 2, 2007, págs. 140-149
Understanding problem fermentations: a review
S. Malherbe, F. F. Bauer, Maret Du Toit
South african journal of enology and viticulture, ISSN 0253-939X, Vol. 28, Nº 2, 2007, págs. 169-186
Identification of lactic acid bacteria from vinegar flies based on phenotypic and genotypic characteriatics: research note
Willem H. Groenewald, Carol A. van Reenen, Svetoslav D. Todorov, Maret Du Toit, R.Corli Witthuhn, Wilhelm H. Holzapfel, Leon M. T. Dicks
American Journal of Enology and Viticulture, ISSN 0002-9254, Vol. 57, Nº 4, 2006, págs. 519-525
W. J. Du Toit, Maret Du Toit, J. Ferreira
Australian journal of grape and wine research, ISSN 1322-7130, Vol. 12, Nº 1, 2006, págs. 50-56
W. J. Du Toit, Klemen Lisjak, Maret Du Toit, Johann Marais
South african journal of enology and viticulture, ISSN 0253-939X, Vol. 27, Nº 1, 2006, págs. 57-67
Oxygen in must and wine: a review
W. J. Du Toit, Isak S. Pretorius, Johann Marais, Maret Du Toit
South african journal of enology and viticulture, ISSN 0253-939X, Vol. 27, Nº 1, 2006, págs. 76-94
Identification of lactic acid bacteria isolated from South African brandy base wines
H.W. du Plessis, I.S. Pretorius, L.M.T. Dicks, M.G. Lambrechts, Maret Du Toit
International journal of food microbiology, ISSN 0168-1605, Vol. 91, Nº. 1, 2004, págs. 19-29
Maret Du Toit, S. J. Krieling, C. D. Toit, I. S. Pretorius
Bulletin de l' OIV: Revue Internatione de Viticulture, Oenologie, Economie, Droit Viti-Vinicole, ISSN 0029-7127, Vol. 75, Nº 855, 2002, págs. 284-302
Microbial spoilage and preservation of wine: using weapons from nature' s own arsenal : a review
Maret Du Toit, Isak S. Pretorius
South african journal of enology and viticulture, ISSN 0253-939X, Vol. 21, Nº Extra 1, 2000, págs. 74-96
The occurence and characterization of lactic acid bacteria in Brandy base wines
H. W. Du Plessis, Maret Du Toit, Leon M. T. Dicks, Isak S. Pretorius, M. G. Lambrechts, C. L. C. Steger
XXVème Congrès Mondial de la Vigne et du Vin: Paris. 19-23 Juin/June/Junio 2000, Vol. 2, 2000, págs. 321-329
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