págs. 131-136
Substrate utilization by grape N-Carbamoylputrescine Amidohydrolase: the final enzyme in putrescine biosynthesis
págs. 137-144
págs. 145-149
págs. 150-156
págs. 157-159
págs. 160-168
Comparative evaluation of four methods for assay of "cis-" and "trans-" resveratrol
George J. Soleas, David M. Goldberg, Eric Ng, Alex Karumanchiri, Elisa Tsang, E. P. Diamandis
págs. 169-176
On consistency of qualifications of winetasting panels: application of multivariate statistical methods
Antonio Vaamonde Liste, Patricio Sánchez Bello, Fernando Vilariño Pájaro, Manuel Pazo Carracedo, Carlos Traveso Pardo
págs. 177-180
Andrea Belancic, Eduardo Agosin, Antonio Ibacache, Edmundo Bordeu Schwarze, Raymond L. Baumes, Alain Razungles, Claude L. Bayonove
págs. 181-186
págs. 187-192
H. Volschenk, M. Viljoen, J. Grobler, Florian Bauer, Aline Lonvaud-Funel, M. Denayrolles, R. E. Subden, H. J. J. van Vuuren
págs. 193-197
págs. 198-206
págs. 207-213
págs. 214-219
págs. 220-224
Estimation of the oxidative changes in phenolic compounds of carignane during winemaking
Véronique Cheynier, I. Hidalgo Arellano, Jean-Marc Souquet, Michel Moutounet
págs. 225-228
págs. 229-235
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