InstitucionesPeriodo de publicación recogido
|
|
|
Splendide Mendax: False Label Claims About High and Rising Alcohol Content of Wine
Julian M. Alston, Kate B. Fuller, J. T. Lapsley, George J. Soleas, Kabir P. Tumber
Journal of Wine Economics, ISSN-e 1931-437X, Vol. 10, Nº. 3, 2015, págs. 275-313
Defining Vegetal Aromas in Cabernet Sauvignon Using Sensory and Chemical Evaluations
Leslie D. Preston, David E. Block, Hildegarde Heymann, George J. Soleas, Ann C. Noble, Susan E. Ebeler
American Journal of Enology and Viticulture, ISSN 0002-9254, Vol. 59, Nº 2, 2008, págs. 137-145
Gary J. Pickering, K. Ker, George J. Soleas
Vitis: Journal of Grapevine Research, ISSN 0042-7500, Vol. 46, Nº 2, 2007, págs. 85-90
The Influence of Harmonia axyridis on Wine Composition and Aging
Gary J. Pickering, Yong Lin, Andrew G. Reynolds, George J. Soleas, Roland Riesen, Ian Brindle
Journal of food science, ISSN 0022-1147, Vol. 70, Nº 2, 2005
A comparison of the anti-carcinogenic properties of four red wine polyphenols
George J. Soleas
Bulletin de l' OIV: Revue Internatione de Viticulture, Oenologie, Economie, Droit Viti-Vinicole, ISSN 0029-7127, Vol. 75, Nº 857, 2002, págs. 532-552
Pesticide residues in unfermented grape juices and raw wines: a 5-year survey of more than 3000 products
David M. Goldberg, George J. Soleas
Journal of wine research, ISSN 0957-1264, Vol. 11, Nº 3, 2000, págs. 197-207
Cultivar-specifc patterns of polyphenolic: constituents in wines from the Finger Lakes region of New York state
Judy Dam, Michelle Carey, David M. Goldberg, George J. Soleas
Journal of wine research, ISSN 0957-1264, Vol. 11, Nº 2, 2000, págs. 155-164
Iprodione content of wines: where do we draw the line?
David M. Goldberg, George J. Soleas, Alex Karumanchiri
Journal of wine research, ISSN 0957-1264, Vol. 10, Nº 1, 1999, págs. 5-13
Quercetin and p-coumaric acid concentrations in commercial wines
David M. Goldberg, Elisa Tsang, Alex Karumanchiri, George J. Soleas
American Journal of Enology and Viticulture, ISSN 0002-9254, Vol. 49, Nº 2, 1998, págs. 142-151
Catechin and epicatechin concentrations of red wines: regional and cultivar-related differences
David M. Goldberg, Alex Karumanchiri, Elisa Tsang, George J. Soleas
American Journal of Enology and Viticulture, ISSN 0002-9254, Vol. 49, Nº 1, 1998, págs. 23-34
Kinetics of polyphenol release into wine must during fermentation of different cultivars
George J. Soleas, George Tomlinson, David M. Goldberg
Journal of wine research, ISSN 0957-1264, Vol. 9, Nº 1, 1998, págs. 27-41
Comparative evaluation of four methods for assay of "cis-" and "trans-" resveratrol
George J. Soleas, David M. Goldberg, Eric Ng, Alex Karumanchiri, Elisa Tsang, E. P. Diamandis
American Journal of Enology and Viticulture, ISSN 0002-9254, Vol. 48, Nº 2, 1997, págs. 169-176
Regional differences in resveratrol isomer concentrations of wines from various cultivars
David M. Goldberg, E. Ng, J. Yan, George J. Soleas, E. P. Diamandis
Journal of wine research, ISSN 0957-1264, Vol. 7, Nº 1, 1996, págs. 13-24
George J. Soleas, David M. Goldberg, Alex Karumanchiri, E. P. Diamandis, Eric N. Glass
Journal of wine research, ISSN 0957-1264, Vol. 6, Nº 2, 1995, págs. 107-121
Assay of ochratoxin a in wine by HPLC-PDA and GC-MSD
J. Yan, George J. Soleas
XXVème Congrès Mondial de la Vigne et du Vin: Paris. 19-23 Juin/June/Junio 2000, Vol. 2, 2000, págs. 203-214
Identificacion and assay of Trihydroxystilbenes in wine and their biological properties
S. E. Hahn, David M. Goldberg, Alex Karumanchiri, E. P. Diamandis, George J. Soleas
Wine: nutritional and therapeutic benefits, 1997, ISBN 0-8412-3497-3, págs. 24-43
Esta página recoge referencias bibliográficas de materiales disponibles en los fondos de las Bibliotecas que participan en Dialnet. En ningún caso se trata de una página que recoja la producción bibliográfica de un autor de manera exhaustiva. Nos gustaría que los datos aparecieran de la manera más correcta posible, de manera que si detecta algún error en la información que facilitamos, puede hacernos llegar su Sugerencia / Errata.
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados