Instituciones
Identificadores de autorPeriodo de publicación recogido
|
|
|
T.E. Theys, Annemie Geeraerd, A. Verhulst, K. Poot, I. Van Bree, Frank Devlieghere, P. Moldenaers, D. Wilson, Tim F. Brocklehurst, J.F. Van Impe
International journal of food microbiology, ISSN 0168-1605, Vol. 128, Nº. 1, 2008, págs. 67-77
M. Janssen, A. Verhulst, V. Valdramidis, Frank Devlieghere, J.F. Van Impe, Annemie Geeraerd
International journal of food microbiology, ISSN 0168-1605, Vol. 128, Nº. 1, 2008, págs. 136-145
Simbarashe Samapundo, Bruno de Meulenaer, D. Osei-Nimoh, Yendouban Lamboni, Johan Debevere, Frank Devlieghere
Food microbiology, ISSN 0740-0020, Vol. 24, Nº 5, 2007, págs. 465-473
Simbarashe Samapundo, Frank Devlieghere, Annemie Geeraerd, Bruno de Meulenaer, J.F. Van Impe, Johan Debevere
Food microbiology, ISSN 0740-0020, Vol. 24, Nº 5, 2007, págs. 517-529
R. M. García-Gimeno, G. Zurera, Frank Devlieghere, J. Debevere, Annemie Geeraerd, K. Francois, J.F. Van Impe, A. Valero
Food microbiology, ISSN 0740-0020, Vol. 24, Nº 1 (February), 2007, págs. 32-43
S. Loos, J. Debevere, P. Ragaert, Frank Devlieghere, J. Dewulf, H. Van Langenhove
Food microbiology, ISSN 0740-0020, Vol. 23, Nº 2 (April), 2006, págs. 154-161
Annemie Geeraerd, A.R. Standaert, Frank Devlieghere, K. Francois, J.F. Van Impe, J. Debevere
International journal of food microbiology, ISSN 0168-1605, Vol. 108, Nº. 3, 2006, págs. 326-335
Role of yeast proliferation in the quality degradation of strawberries during refrigerated storage
P. Ragaert, J. Debevere, J. Dewulf, Frank Devlieghere, I. Foubert, H. Van Langenhove, P.A. Vanrolleghem, S. Loos
International journal of food microbiology, ISSN 0168-1605, Vol. 108, Nº. 1, 2006, págs. 42-50
L. Vermeiren, J. Debevere, Frank Devlieghere
International journal of food microbiology, ISSN 0168-1605, Vol. 108, Nº. 1, 2006, págs. 68-77
P. Ragaert, H. Van Langenhove, E. Devuyst, Frank Devlieghere, J. Debevere, J. Dewulf
International journal of food microbiology, ISSN 0168-1605, Vol. 112, Nº. 2, 2006, págs. 162-170
Mieke Uyttendaele, Frank Devlieghere, J. Debevere, Annemie Geeraerd, A.R. Standaert, J.F. Van Impe, P. Nadal, K. Francois
Journal of applied microbiology, ISSN 1364-5072, Vol. 100, Nº 4, 2006, págs. 800-812
Frank Devlieghere, K. Francois, A.R. Standaert, Annemie Geeraerd, J.F. Van Impe, J. Debevere, K. Smet
International journal of food microbiology, ISSN 0168-1605, Vol. 100, Nº. 1, 2005, págs. 41-53
A.R. Standaert, K. Francois, K. Bernaerts, Frank Devlieghere, J.F. Van Impe, Annemie Geeraerd, J. Debevere
International journal of food microbiology, ISSN 0168-1605, Vol. 100, Nº. 1, 2005, págs. 55-66
Intense light pulses decontamination of minimally processed vegetables and their shelf-life
V.M. Gómez-López, J. Debevere, Frank Devlieghere, V. Bonduelle
International journal of food microbiology, ISSN 0168-1605, Vol. 103, Nº. 1, 2005, págs. 79-89
Frank Devlieghere, Annemie Geeraerd, J.F. Van Impe, B. De Meulenaer, J.M. Debevere, S. Samapundo
International journal of food microbiology, ISSN 0168-1605, Vol. 105, Nº. 1, 2005, págs. 35-52
J.F. Van Impe, Frank Devlieghere, A.R. Standaert, I. Cools, J. Debevere, K. Francois, Annemie Geeraerd
Journal of applied microbiology, ISSN 1364-5072, Vol. 99, Nº 6, 2005, págs. 1503-1515
J. Debevere, Frank Devlieghere, A. Vermeulen
Food microbiology, ISSN 0740-0020, Vol. 21, Nº 6 (December), 2004, págs. 703-714
J.F. Van Impe, H. Bernaert, J. Debevere, Frank Devlieghere, V.P. Valdramidis, Annemie Geeraerd
International journal of food microbiology, ISSN 0168-1605, Vol. 91, Nº. 3, 2004, págs. 229-244
L. Vermeiren, Frank Devlieghere, J. Debevere
International journal of food microbiology, ISSN 0168-1605, Vol. 96, Nº. 2, 2004, págs. 149-164
Effect of Chemicals on the Microbial Evolution in Foods
Frank Devlieghere
Journal of food protection, ISSN 0362-028X, Vol. 67, Nº 9, 2004, págs. 1977-1990
Frank Devlieghere, J.F. Van Impe, A. Bockstaele, K.M. Vereecken, J. Debevere
Food microbiology, ISSN 0740-0020, Vol. 20, Nº 6 (December), 2003, págs. 701-713
Modelling the individual cell lag phase. Isolating single cells: protocol development
K. Francois, Frank Devlieghere, J.F. Van Impe, A.R. Standaert, Annemie Geeraerd, J. Debevere
Letters in applied microbiology, ISSN 0266-8254, Vol. 37, Nº 1, 2003, págs. 26-30
Liesbeth Jacxsens, Frank Devlieghere, A. Allende
Journal of food protection, ISSN 0362-028X, Vol. 65, Nº 10, 2002, págs. 1565-1573
Annemie Geeraerd, Frank Devlieghere
Food microbiology, ISSN 0740-0020, Vol. 18, Nº 1 (February), 2001, págs. 53-66
Growth of Aeromonas hydrophila in modified-atmosphere-packed cooked meat products
Frank Devlieghere
Food microbiology, ISSN 0740-0020, Vol. 17, Nº 2 (April), 2000, págs. 185-196
Tools to support the self Assessment of the performance of Food Safety Management Systems
Pieternel A. Luning, Liesbeth Jacxsens, V. Jasson, Willem J. Marcelis, J. Kussaga, M. van der Spiegel, M. Kousta, Sandra Osés Gómez, Jordi Rovira Carballido, Frank Devlieghere, Mieke Uyttendaele
¿Cómo puedo aumentar la seguridad alimentaria de mis productos?, 2010, ISBN 978-84-7867-054-3, págs. 31-44
New processing technologies that can reduce the presence of pathogens in foods
Andreja Rajkovic, Mieke Uyttendaele, N. Smigic, Frank Devlieghere
¿Cómo puedo aumentar la seguridad alimentaria de mis productos?, 2010, ISBN 978-84-7867-054-3, págs. 63-72
Esta página recoge referencias bibliográficas de materiales disponibles en los fondos de las Bibliotecas que participan en Dialnet. En ningún caso se trata de una página que recoja la producción bibliográfica de un autor de manera exhaustiva. Nos gustaría que los datos aparecieran de la manera más correcta posible, de manera que si detecta algún error en la información que facilitamos, puede hacernos llegar su Sugerencia / Errata.
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados