Antibiotic resistance in staphylococci associated with cats and dogs
M.D. Barton, H. Peng, S. Malik
págs. 1283-1293
B. Speranza, M.A. Del Nobile, C. Altieri, M. Sinigaglia
págs. 1294-1302
S.A. Georgakis, D. Georgantelis, I. Ambrosiadis, P. Katikou, P. Koidis
págs. 1303-1313
Growth and bacteriocin production kinetics of Leuconostoc mesenteroides E131
Eleftherios H. Drosinos, M. Mataragas, M. Galiotou, J. Metaxopoulos, P. Nasis
págs. 1314-1323
Interaction of air ions and bactericidal vapours to control micro-organisms
L.F. Gaunt, J.F. Hughes, S.C. Higgins
págs. 1324-1329
I. Virkajärvi, T. Mattila-Sandholm, T. Suomalainen, J. Mätt, A. Vaari, Hanna-Leena Alakomi, Maria H. Saarela
págs. 1330-1339
Evaluation of chromogenic media for the detection of Listeria species in food
M. Greenwood, P. Doswell, G. Allen, C. Willis, K. Pathak
págs. 1340-1345
G. Nchinda, B. Tippler, C.O. Esimone, T. Grunwald, P. Proksch, O. Wildner, K. Überla
págs. 1346-1355
A survey of ammonia-assimilating micro-organisms in cattle manure composting
H. Yano, H. Sasaki, Y. Nakai, T. Sasaki
págs. 1356-1363
S. Ananou, A. Gálvez, M. Maqueda, M. Martínez-Bueno, E. Valdivia
págs. 1364-1372
Cytotoxicity and apoptosis induction of some selected marine bacteria metabolites
L. Zheng, H.-H. Ma, J. Lin, H.-M. Chen, X.-J. Yan
págs. 1373-1382
B. Wiese, M.E. Nader-Macías, M.S. Juarez Tomás
págs. 1383-1391
Assessing the role of alkane hydroxylase genotypes in environmental samples by competitive PCR
C. Maréchaux, F. Monot, S. Heiss-Blanquet, Y. Benoit
págs. 1392-1403
K.-Y. San, G.N. Bennett, N.-R. Yun
págs. 1404-1412
Volatile compounds of Soumbala, a fermented African locust bean ( Parkia biglobosa) food condiment
N.T. Annan, L. Poll, L.I.I. Ouoba, B. Diawara, M. Jakobsen
págs. 1413-1421
B. Ramaswami, C.J. Hogan, E.M. Kettleson, L.T. Angenent, M.-H. Lee, P. Biswas
págs. 1422-1434
Invasive phenotype and apoptosis induction of Plesiomonas shigelloides P-1 strain to Caco-2 cells
Y. Okawa, T. Ono, H. Tsugawa, H. Murakami
págs. 1435-1443
K.M. Kirkwood, P.M. Fedorak, S. Ebert, Julia M. Foght, Murray R. Gray
págs. 1444-1454
J. Jofre, F. Valero, M. Montemayor, F. Lucena
págs. 1455-1462
C. Scully, G. Collins, V. O'Flaherty
págs. 1463-1471
T.-H. Chiu, H.-Y. Tsen, J.-C. Pang, B. Guerra, C.-S. Chiou, R. Helmuth, A. Schroeter
págs. 1472-1483
C.A. Jones, N.L. Padula, P. Setlow
págs. 1484-1494
Proteolytic activity and reduction of gliadin-like fractions by sourdough lactobacilli
M. De Angelis, G.F. de Valdez, G. Rollán, M. Gobbetti
págs. 1495-1502
J.F. Van Impe, Frank Devlieghere, A.R. Standaert, I. Cools, J. Debevere, K. Francois, Annemie Geeraerd
págs. 1503-1515
D. Sigee, H.A.S. Epton, A.R. Wilson
págs. 1516-1522
págs. 1523-1534
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados