A field study of the microbiological quality of fresh produce of domestic and Mexican origin
Juan Anciso, Christine L. Moe, Lynette M. Johnston, Brenda Mora, Deborah Moll, Lee Ann Jaykus
págs. 83-95
Michinori Terao, Masaharu Yamamoto, Yasuo Tsuchiya, Takanori Fujimoto, Kazutoshi Nakamura
págs. 96-101
Frédéric Leroy, Tom De Winter, Tom Adriany, Patricia Neysens, Luc De Vuyst
págs. 102-111
Giovanni Ricci, M. Grazia Fortina
págs. 112-119
F.M. van Leusden, J.B. Dufrenne, L.M. Wijnands, M.H. Zwietering
págs. 120-128
Escherichia coli O157: Burger bug or environmental pathogen?
Geoffrey M. Dunn, Norval J.C. Strachan, Thomas M.S. Reid, Mary E. Locking, Iain D. Ogden
págs. 129-137
Hanna Miettinen, Gun Wirtanen
págs. 138-146
Virulence of viable but nonculturable S. Typhimurium LT2 after peracetic acid treatment
Rita R. Colwell, M. Cormier, M. Bonnaure-Mallet, F. Sauvager, A. Jolivet-Gougeon
págs. 147-152
S. Leroy, C. Vernozy-Rozand, Marie Laure Delignette-Muller, D. Thévenot, A. Kodjo, S. Christieans
págs. 153-161
P. Ragaert, H. Van Langenhove, E. Devuyst, Frank Devlieghere, J. Debevere, J. Dewulf
págs. 162-170
Maria H. Saarela, Ilkka Virkajärvi, Liisa Nohynek, Anu Vaari, Jaana Mättö
págs. 171-178
págs. 179-180
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados