Instituciones
Periodo de publicación recogido
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L. Baert, Mieke Uyttendaele, J. Debevere
Letters in applied microbiology, ISSN 0266-8254, Vol. 44, Nº 1, 2007, págs. 106-111
J. Debevere, B. Horion, Y. Ghafir, D. Pierard, K. Dierick, K. Baert, L. De Zutter, J.J. Dubois, L. Herman, G. Daube, Mieke Uyttendaele
International journal of food microbiology, ISSN 0168-1605, Vol. 111, Nº. 2, 2006, págs. 149-163
Mieke Uyttendaele, Frank Devlieghere, J. Debevere, Annemie Geeraerd, A.R. Standaert, J.F. Van Impe, P. Nadal, K. Francois
Journal of applied microbiology, ISSN 1364-5072, Vol. 100, Nº 4, 2006, págs. 800-812
Influence of Type of Food on the Kinetics and Overall Production of Bacillus cereus Emetic Toxin
Andreja Rajkovic, Mieke Uyttendaele
Journal of food protection, ISSN 0362-028X, Vol. 69, Nº 4, 2006, págs. 847-852
The effect of a commercial UV disinfection system on the bacterial load of shell eggs
M. Heyndrickx, Mieke Uyttendaele, J. Debevere, N.M. Bolder, F.F. Putirulan, L. Herman, K. De Reu, K. Grijspeerdt
Letters in applied microbiology, ISSN 0266-8254, Vol. 42, Nº 2, 2006, págs. 144-148
J. Debevere, Andreja Rajkovic, Mieke Uyttendaele, T. Courtens
Food microbiology, ISSN 0740-0020, Vol. 22, Nº 2 (April-June), 2005, págs. 189-197
Book review: Horizon Bioscience
Mieke Uyttendaele
Food microbiology, ISSN 0740-0020, Vol. 22, Nº 2 (April-June), 2005, págs. 267-268
Persistence of Campylobacter jejuni on surfaces in a processing environment and on cutting boards
H.J. Nelis, J. Cerpentier, J. Debevere, E. D'Haese, Mieke Uyttendaele, I. Cools
Letters in applied microbiology, ISSN 0266-8254, Vol. 40, Nº 6, 2005, págs. 418-423
C.F. Bagamboula, Mieke Uyttendaele, J. Debevere
Food microbiology, ISSN 0740-0020, Vol. 21, Nº 1 (February), 2004, págs. 33-42
E. Notebaert, J. Debevere, K. Neyts, H. Vanderswalmen, Mieke Uyttendaele
International journal of food microbiology, ISSN 0168-1605, Vol. 90, Nº. 3, 2004, págs. 263-271
Mieke Uyttendaele, J. Debevere, C. F. Bagamboula
Food microbiology, ISSN 0740-0020, Vol. 19, Nº 5 (October), 2002, págs. 529-536
Acid tolerance of Shigella sonnei andShigella flexneri
J. Debevere, Mieke Uyttendaele, C.F. Bagamboula
Journal of applied microbiology, ISSN 1364-5072, Vol. 93, Nº 3, 2002, págs. 479-486
S. Vankeirsbilck, Mieke Uyttendaele
Food microbiology, ISSN 0740-0020, Vol. 18, Nº 5 (October), 2001, págs. 511-520
Mieke Uyttendaele
Journal of food protection, ISSN 0362-028X, Vol. 64, Nº 11, 2001, págs. 1661-1666
J. Debevere, Mieke Uyttendaele, R. Lindqvist
Food microbiology, ISSN 0740-0020, Vol. 16, Nº 6 (December), 1999, págs. 575-582
K. D. Neyts, J. M. Debevere, R. M. Lips, Mieke Uyttendaele
Food microbiology, ISSN 0740-0020, Vol. 14, Nº 4 (August), 1997, págs. 339-346
Tools to support the self Assessment of the performance of Food Safety Management Systems
Pieternel A. Luning, Liesbeth Jacxsens, V. Jasson, Willem J. Marcelis, J. Kussaga, M. van der Spiegel, M. Kousta, Sandra Osés Gómez, Jordi Rovira Carballido, Frank Devlieghere, Mieke Uyttendaele
¿Cómo puedo aumentar la seguridad alimentaria de mis productos?, 2010, ISBN 978-84-7867-054-3, págs. 31-44
New processing technologies that can reduce the presence of pathogens in foods
Andreja Rajkovic, Mieke Uyttendaele, N. Smigic, Frank Devlieghere
¿Cómo puedo aumentar la seguridad alimentaria de mis productos?, 2010, ISBN 978-84-7867-054-3, págs. 63-72
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