Occurrence of mycotoxin producing fungi in bee pollen
G. González, R. Mateo, A. Medina, M.J. Hinojo, M. Jiménez
págs. 1-9
Mould and yeast flora in fresh berries, grapes and citrus fruits
V.H. Tournas, Eugenia Katsoudas
págs. 11-17
Incidence of trichothecenes and zearalenone in poultry feed mixtures from Slovakia
Alexandra Parich, Franz Berthiller, Roman Labuda, Dana Tan¿inová
págs. 19-25
Amanda Sanz, Pablo E. Hernández Cruza, Belén Mayoral, María del Rosario Martín de Santos, Isabel González, Teresa García
págs. 27-34
Frank Devlieghere, Annemie Geeraerd, J.F. Van Impe, B. De Meulenaer, J.M. Debevere, S. Samapundo
págs. 35-52
N. Savy, P. Mafart, I. Leguérinel, S. Gaillard
págs. 53-58
John Van Camp, Willy Verstraete, Sam Possemiers, Selin Bolca
págs. 59-70
Use of a culture-independent molecular method to study the ecology of Yersinia spp. in food
Giuseppe Comi, Luca Simone Cocolin
págs. 71-82
V. Bonin, C. Vernozy-Rozand, Y. Richard, C. Mazuy-Cruchaudet, M.P. Montet, C. Bavai, A. Dernburg
págs. 83-88
Niels Skovgaard
pág. 89
pág. 91
Book review: Bioterrorism and Food Safety
Niels Skovgaard
pág. 93
págs. 95-96
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados