págs. 369-374
págs. 375-381
págs. 382-390
Partial replacement of wheat flour with pumpkin seed flour in muffins offered to children
Małgorzata Białek, Jaroslawa Rutkowska, Agata Adamska, Ewelina Bajdalow
págs. 391-398
Cristian A. Acevedo, Gerda Tomic Stefanin, Rocío Santander, Werner Creixell, Felipe Osorio, Elizabeth Sánchez
págs. 399-404
Kazeem Dauda Adeyemi, Azad Behnan Sabow, Rafiat Shittu, Roselina Karim, Saiful Anuar Karsani, Awis Qurni Sazili
págs. 405-414
Heidi María Palma Rodríguez, José De Jesús Berrios, Gregory Glenn, René Salgado Delgado, Alejandro Aparicio Saguilán, Adriana Inés Rodríguez Hernández, Apolonio Vargas Torres
págs. 415-422
págs. 423-432
págs. 433-439
págs. 440-448
págs. 449-456
págs. 457-464
págs. 465-472
Color, phenolic composition and antioxidant activity of blue tortillas from Mexican maize races
Viridiana Hernández Martínez, Yolanda Salinas Moreno, José Luis Ramírez Díaz, Griselda Vázquez Carrillo, Aurelio Domínguez López, Antonio Gerardo Ramírez Romero
págs. 473-481
Jurate Slapkauskaite, Dalia Sekmokiene, Aiste Kabasinskiene, Elena Bartkiene, Grazina Juodeikiene, Antanas Sarkinas
págs. 482-488
págs. 489-495
Online monitoring of electrical conductivity of wine induced by ultrasound
Qing-An Zhang, Yuan Shen, Xue-Hui Fan, Yan-Ying Yan, Juan Francisco García Martín
págs. 496-501
Thermal gelation of myofibrillar proteins from aquatic organisms
I. J. Tolano Villaverde, W. Torres Arreola, V.M. Ocano Higuera, Enrique Márquez Ríos
págs. 502-508
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados