Instituciones
Páginas webIdentificadores de autorPeriodo de publicación recogido
|
|
|
Anti-aflatoxigenic effect of organic acids produced by Lactobacillus plantarum
Ana Cristina Guimarães, Ana Santiago, José Antonio Couto Teixeira, Armando Venâncio, Luís Abrunhosa
International journal of food microbiology, ISSN 0168-1605, Vol. 264, Nº 1, 2018, págs. 31-38
Antonina Barbosa, Tim Hogg, José Antonio Couto Teixeira
OENO ONE: Journal international des sciences de la vigne et du vin = International journal of vine and wine sciences, ISSN 1151-0285, Vol. 46, Nº 2, 2012, págs. 131-138
Ability of Lactic Acid Bacteria to Produce Volatile Phenols
A. R. Figueiredo, Francisco M. Campos, José Antonio Couto Teixeira
American Journal of Enology and Viticulture, ISSN 0002-9254, Vol. 57, Nº 2, 2006, págs. 166-171
José Antonio Couto Teixeira, R. Oliveira, L.R. Rodrigues, I.M. Banat, H.C. Mei
Journal of applied microbiology, ISSN 1364-5072, Vol. 100, Nº 3, 2006, págs. 470-480
Laccase activity from the fungus Trametes hirsuta using an air-lift bioreactor
R.R.M. Paterson, A. Rodríguez, S. Rodríguez Couto, José Antonio Couto Teixeira, N. Lima
Letters in applied microbiology, ISSN 0266-8254, Vol. 42, Nº 6, 2006, págs. 612-616
Effect of solids on homogeneous¿heterogeneous flow regime transition in bubble columns
P.C. Mena, M.C. Ruzicka, José Antonio Couto Teixeira, F.A. Rocha, J. Drahoš
Chemical engineering science, ISSN 0009-2509, Nº. 22, 2005, págs. 6013-6026
Using image analysis in the study of multiphase gas absorption
M.N. Pons, José Antonio Couto Teixeira, F.A. Rocha, P.C. Mena
Chemical engineering science, ISSN 0009-2509, Nº. 18, 2005, págs. 5144-5150
Thermal inactivation of the wine spoilage yeasts Dekkera/Brettanomyces
Tim Hogg, Filipe Neves, José Antonio Couto Teixeira, Francisco M. Campos
International journal of food microbiology, ISSN 0168-1605, Vol. 104, Nº. 3, 2005, págs. 337-344
A simple cultural method for the presumptive detection of the yeasts Brettanomyces/Dekkera in wines
A. Barbosa, José Antonio Couto Teixeira, Tim Hogg
Letters in applied microbiology, ISSN 0266-8254, Vol. 41, Nº 6, 2005, págs. 505-510
Residence times and mixing of a novel continuous oscillatory flow screening reactor
M. R. Mackley, N. Reis, José Antonio Couto Teixeira, A.A. Vicente
Chemical engineering science, ISSN 0009-2509, Nº. 22, 2004, págs. 4967-4974
José Antonio Couto Teixeira, Tim Hogg, Cristina Pina, Cristina Santos
Food microbiology, ISSN 0740-0020, Vol. 21, Nº 4 (August), 2004, págs. 439-447
Particulate Binary Mixtures: Dependence of Packing Porosity on Particle Size Ratio
R. P. Dias, José Antonio Couto Teixeira
Industrial & engineering chemistry research, ISSN 0888-5885, Nº. 24, 2004, págs. 7912-7919
The Effect of Electric Field on Important Food-processing Enzymes: Comparison of Inactivation Kinetics under Conventional and Ohmic Heating
I. Castro, B. Macedo, José Antonio Couto Teixeira, A.A. Vicente
Journal of food science, ISSN 0022-1147, Vol. 69, Nº 9, 2004
<< Explorer la liaison hydrogene pour comprendre l'eau >>
José Antonio Couto Teixeira
Recherche, ISSN 0029-5671, Nº. 377, 2004, pág. 10
Tim Hogg, José Antonio Couto Teixeira, Z. Azevedo
Letters in applied microbiology, ISSN 0266-8254, Vol. 34, Nº 1, 2002, págs. 32-36
P. Ferreira Santos, R. Pererira, Zlatina Genisheva, José Antonio Couto Teixeira, C.M.R. Rocha
Impulsando la investigación y la innovación: X Congreso Nacional CyTA/CESIA, León, 15-17 de mayo de 2019 / coord. por José María Rodríguez Calleja, Jesús Ángel Santos Buelga, Teresa María López Díaz, 2019, ISBN 9788497739542, pág. 152
Phenolic composition of monovarietal red wines: volatile phenols andprecursor compounds
Adriana Lima, Carla Oliveira, Cristina Santos, Francisco M. Campos, José Antonio Couto Teixeira
Abstracts Book: International Congress on Grapevine and Wine Sciences, 2018, pág. 116
Aloia Romaní Pérez, Remedios Yáñez Díaz, M.S. Jesús, José Antonio Couto Teixeira, Lucilia Domingues
Proxectos INOU 2015: investigación aplicada na provincia de Ourense / Virxilio Rodríguez Vázquez (dir.), Xosé Antón Vila Sobrino (dir.), 2016, ISBN 978-84-8158-717-3, págs. 141-154
José Antonio Couto Teixeira, C. Pina, Carlos Santos, Tim Hogg, I. Vasconcelos, P. de Pino Guedes, M. C. Silva
La vitiviniculture mondiale de l'avenir. 1998: XXIII congrès mondial de la vigne et du vin, Vol. 2, 1998, ISBN 972-8023-26-X, págs. 558-562
Lactobacillus hilgardii: deterioration of fortified wine and related effects
Gilles de Revel, José Antonio Couto Teixeira, Tim Hogg, M. Pintado, A. B. C. Capela
Oenologie 95 : 5e. Symposium International d' Oenologie / coord. por Aline Lonvaud-Funel, 1996, ISBN 2-7430-0083-X, págs. 337-340
Esta página recoge referencias bibliográficas de materiales disponibles en los fondos de las Bibliotecas que participan en Dialnet. En ningún caso se trata de una página que recoja la producción bibliográfica de un autor de manera exhaustiva. Nos gustaría que los datos aparecieran de la manera más correcta posible, de manera que si detecta algún error en la información que facilitamos, puede hacernos llegar su Sugerencia / Errata.
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados