págs. 417-427
D. García, P. Mañas, N. Gómez, J. Raso, Rafael Pagán Tomás
págs. 428-435
S. Ben Romdhane, M.H. Ghorbal, H. Nasr, R. Samba-Mbaye, M. Neyra, P. Lajudie
págs. 436-445
Y.-K. Tsai, T.-H. Lin
págs. 446-459
Molecular characterization of the bacteria adherent to human colorectal mucosa
M. Michael, N. Rayment, B. Hudspith, J. Brostoff, D.S. Rampton, J. Sanderson, M. Mylonaki, G.L. Green, N. Staines, K.D. Bruce
págs. 460-469
José Antonio Couto Teixeira, R. Oliveira, L.R. Rodrigues, I.M. Banat, H.C. Mei
págs. 470-480
L. Owens, M. Vidgen, J. Carson, M. Higgins
págs. 481-487
C.M. Johnson, J. L. Garland, M. Birmele, Gary S. Sayler, S. Ripp, K.A. Daumer, P. Jegier
págs. 488-499
A.J. Scupham, Eric W. Triplett
págs. 500-507
B.Q. Li, G.Z. Qin, Z.L Chan, S.P. Tian, Y. Xu
págs. 508-515
A. Lonvaud-Funel, C. Miot-Sertier, B. Divol
págs. 516-526
Occurrence of foodborne pathogenic bacteria in retail prepackaged portions of marine fish in Spain
M.-L. García-López, A. Otero, F.C. Herrera, Jesús Ángel Santos Buelga
págs. 527-536
B. González, R. Iglesia, R. Ginocchio, D. Castro, D. Lelie
págs. 537-544
K.D. Lee, X. Zhou, M.R. Di Falco, A. Ly, B.T. Driscoll, T.C. Charles, A.M. Souleimanov, E.J. Gray, D.L. Smith
págs. 545-554
J. Hawari, B. Bhushan, A. Halasz
págs. 555-563
Detection of norovirus capsid proteins in faecal and food samples by a real time immuno-PCR method
P. Tian, R. Mandrell
págs. 564-574
Cyclosporine A from a nonpathogenic Fusarium oxysporum suppressing Sclerotinia sclerotiorum
G. Cabrera, A. Godeas, M. A. Rodríguez
págs. 575-586
Rosario Azcón, A. Vivas, B. Bir, José Miguel Barea
págs. 587-598
Classical and molecular analyses to characterize commercial dry yeasts used in wine fermentations
D. Medrala, C. Giusto, M. Manzano, I. Bartolomeoli, R. Urso, G. Comi
págs. 599-607
Proposal of a method for the genetic transformation of Gordonia jacobaea
Patricia Veiga Crespo, Lucía Feijoo Siota, Tomás González Villa, T. Miguel, Margarita Poza Domínguez
págs. 608-614
I. Francolini, V. Ruggeri, G. Donelli, A. Piozzi, E. Guaglianone, L. D'Ilario
págs. 615-622
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados