Are yeasts free-living unicellular eukaryotes?
J.R. Dickinson
págs. 445-447
M.D. Harrison, L.R. Beuchat, M. Sharma, B.B. Adler
págs. 448-453
A.A. Nisiotou, G.R. Gibson
págs. 454-463
Antimicrobial activity of a nisin-activated plastic film for food packaging
G. Mauriello, F. Villani, A. La Storia, Danilo Ercolini, E. De Luca
págs. 464-469
M.A. Bucca Sabattini, L. Fiume, G. Poda
págs. 470-475
Triclosan¿bacteria interactions: single or multiple target sites?
M. Gomez Escalada, A.D. Russell, J.-Y. Maillard, D. Ochs
págs. 476-481
R.P. Ross, A. Coffey, S. O'Flaherty, J. Flynn, W.J. Meaney, G.F. Fitzgerald
págs. 482-486
W.F. Fett, C.-H. Liao
págs. 487-492
C. Iyer, K. Kailasapathy, M. Phillips
págs. 493-497
l-leucine aminopeptidase production by filamentous Aspergillus fungi
V. Nagy, K.M. Nampoothiri, G. Szakacs, K. Kovacs, A. Pandey
págs. 498-504
A simple cultural method for the presumptive detection of the yeasts Brettanomyces/Dekkera in wines
A. Barbosa, José Antonio Couto Teixeira, Tim Hogg
págs. 505-510
págs. 511-516
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados