págs. 1-9
págs. 10-17
págs. 18-26
José A. García Toledo, I.I. Ruiz López, Cecilia Martínez Sánchez, Jesús Rodríguez-Miranda, Roselis Carmona García, J. G. Torruco Uco, L.A. Ochoa Martínez, Erasmo Herman Lara
págs. 27-34
págs. 35-40
Effect of packaging method and cold-storage time on chicken meat quality
Monika Marcinkowska-Lesiak, Żaneta Zdanowska-Sąsiadek, Adrian Stelmasiak, Krzysztof Damaziak, Monika Michalczuk, Ewa Polawska, Jarosław Wyrwisz, Agnieszka Wierzbicka
págs. 41-46
Sasimar Woraharn, Narissara Lailerd, Bhagavathi Sundaram Sivamaruthi, Wiwat Wangcharoen, Sophon Sirisattha, Sartjin Peerajan, Chaiyavat Chaiyasut
págs. 47-54
Preliminary study of the effect of ultrasound on physicochemical properties of red wine
Qing-An Zhang, Yuan Shen, Xue-Hui Fan, Juan Francisco García Marín
págs. 55-64
Volatile compounds and microbial development in sonicated cloudy apple juices: preliminary results
E. Bastianello, F. Montemurro, L. Fasolato, S. Balzan, G. Marchesini, B. Contiero, B. Cardazzo, E. Novelli
págs. 65-73
págs. 74-83
Ewa Polawska, Żaneta Zdanowska-Sąsiadek, Jarosław Horbańczuk, Janusz Pomianowski, Artur Józwika, Dominika Tolik, Katleen Raes, Stefaan de Smet
págs. 84-87
págs. 88-91
págs. 92-100
págs. 101-108
págs. 109-116
Edith Agama Acevedo, Josefa A. Sañudo Barajas, R. Vélez de la Rocha, Gustavo A. González Aguilar, Luis Arturo Bello Pérez
págs. 117-123
págs. 124-130
Bean seeds: leading nutraceutical source for human health
Silvia Esperanza Suárez Martínez, Roberto Augusto Ferriz Martínez, Rocio Campos Vega, Juana Elizabeth Elton Puente, Karina de la Torre Carbot, Teresa García Gasca
págs. 131-137
págs. 138-144
págs. 145-153
Ola Lasekan, Rihana Hosnas, Siew Ng, Mee Lin, Shakirah Azeez, Li Teoh, Somayeh Gholivand, Rafiat Shittu
págs. 154-161
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados