InstitucionesÁrea de conocimientoPeriodo de publicación recogido
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Effect of modified atmosphere packaging on quality of bread with amaranth flour addition
Marcin Kurek, Agnieszka Krzemińska
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, ISSN-e 1532-1738, ISSN 1082-0132, Vol. 26, Nº 1, 2020, págs. 44-52
Application of rich in β-glucan flours and preparations in bread baked from frozen dough
Marcin Kurek, Małgorzata Moczkowska, Sabina Karp, Olaf K. Horbańczuk, Ewelina Rodak
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, ISSN-e 1532-1738, ISSN 1082-0132, Vol. 26, Nº 1, 2020, págs. 53-64
Sabina Karp, Jarosław Wyrwisz, Marcin Kurek, Agnieszka Wierzbicka
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, ISSN-e 1532-1738, ISSN 1082-0132, Vol. 25, Nº 7, 2019, págs. 618-629
Effect of drying methods on the physical properties of durum wheat pasta
Monika Piwińska, Jarosław Wyrwisz, Marcin Kurek, Agnieszka Wierzbicka
CyTA: Journal of food, ISSN 1947-6337, ISSN-e 1947-6345, Vol. 14, Nº. 4, 2016, págs. 523-528
Marcin Kurek, Jarosław Wyrwisz, Piwińska Monika, Agnieszka Wierzbicka
CyTA: Journal of food, ISSN 1947-6337, ISSN-e 1947-6345, Vol. 14, Nº. 1, 2016, págs. 18-26
Monika Piwińska, Jarosław Wyrwisz, Marcin Kurek, Agnieszka Wierzbicka
CyTA: Journal of food, ISSN 1947-6337, ISSN-e 1947-6345, Vol. 14, Nº. 1, 2016, págs. 101-108
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