InstitucionesÁrea de conocimientoPeriodo de publicación recogido
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Quality of pork loin stored under different light intensity
Monika Marcinkowska-Lesiak, Ewa Polawska, Adrian Stelmasiak, Agnieszka Wierzbicka
CyTA: Journal of food, ISSN 1947-6337, ISSN-e 1947-6345, Vol. 15, Nº. 3, 2017, págs. 336-343
Monika Marcinkowska-Lesiak, Ewa Polawska, Andrzej Półtorak, Agnieszka Wierzbicka
CyTA: Journal of food, ISSN 1947-6337, ISSN-e 1947-6345, Vol. 15, Nº. 2, 2017, págs. 226-233
Monika Marcinkowska-Lesiak, Ewa Polawska, Agnieszka Wierzbicka
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, ISSN-e 1532-1738, ISSN 1082-0132, Vol. 23, Nº 2, 2017, págs. 174-184
Effect of packaging method and cold-storage time on chicken meat quality
Monika Marcinkowska-Lesiak, Żaneta Zdanowska-Sąsiadek, Adrian Stelmasiak, Krzysztof Damaziak, Monika Michalczuk, Ewa Polawska, Jarosław Wyrwisz, Agnieszka Wierzbicka
CyTA: Journal of food, ISSN 1947-6337, ISSN-e 1947-6345, Vol. 14, Nº. 1, 2016, págs. 41-46
Ewa Polawska, Żaneta Zdanowska-Sąsiadek, Jarosław Horbańczuk, Janusz Pomianowski, Artur Józwika, Dominika Tolik, Katleen Raes, Stefaan de Smet
CyTA: Journal of food, ISSN 1947-6337, ISSN-e 1947-6345, Vol. 14, Nº. 1, 2016, págs. 84-87
Meat from alternative species - nutritive and dietetic value, and its benefit for human health: una revisión
Ewa Polawska, Ross G. Cooper, Artur Józwika, Janusz Pomianowski
CyTA: Journal of food, ISSN 1947-6337, ISSN-e 1947-6345, Vol. 11, Nº. 1, 2013, págs. 37-42
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