Biogenic amines profile in processed bluefin tuna (Thunnus thynnus) products
Raffaelina Mercogliano, Alessandra De Felice, Maria Luisa Cortesi, Nicoletta Murru, Raffaele Marrone, Aniello Anastasio
págs. 101-107
Qualitative and healthy traits of different Italian typical artichoke genotypes
Carlo Nicoletto, Silvia Santagata, Franco Tosini, Paolo Sambo
págs. 108-113
The mechanism of the antioxidant effect of smoked paprika from La Vera, Spain
María Ángeles Tormo García, José Enrique Campillo Álvarez, José Viña Ribes, Jesús Martín Gómez Encinas, Consuelo Borrás Blasco, María Dolores Torres Asensio, Carlos M. Campillo Torres
págs. 114-118
J.F. Pío León, G. López Angulo, Rito Vega-Aviña, J. Montes Ávila, Silvia Paz Díaz-Camacho, F. Delgado Vargas
págs. 119-126
Comparison of three drying processes to obtain an apple peel food ingredient
Carolina Henríquez, Sergio Almonacid, Mariane Lutz, Ricardo Simpson, Mónika Valdenegro Espinoza
págs. 127-135
Ana I. Barros, Iván Freire, Berta Gonçalves, Eunice Bacelar, Sónia Gomes, Joao Lopes, Henrique Guedes-Pinto, Paula Martins Lopes
págs. 136-141
Influence of vegetable purees on quality attributes of pastas made from bread wheat (T. aestivum)
M.N. Rekha, A.S. Chauhan, P. Prabhasankar, R.S. Ramteke, G. Venkateswara Rao
págs. 142-149
S.T. Carpes, S. M. Alencar, I.S.R. Cabral, T. L. C. Oldoni, G.B. Mourão, C.W.I. Haminiuk, C.F.P. da Luz, M.L. Masson
págs. 150-161
José Alberto Gallegos Infante, Nuria Elizabeth Rocha Guzmán, Rubén Francisco González Laredo, Mayra A. García Casas
págs. 162-170
págs. 171-178
págs. 179-184
Gisela González Hein, Patricia García, Claudia Foerster, Miriam Troncoso, Guillermo Figueroa Gronemeyer
págs. 185-189
Physicochemical characterization of chitosan derivatives
Antonio Blanco Seoane, Alicia García Abuín, Diego Gómez Díaz, José Manuel Navaza Dafonte
págs. 190-197
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados