Maryanne Drake, Lee Ann Jaykus, Lynette M. Johnston, Driss Elhanafi
págs. 2256-2263
Terrance M. Arthur, Steven D. Shackelford, Genevieve A. Barkocy-Gallagher, Kelly K. Edwards, Joseph M. Bosilevac, Mohammad Koohmaraie
págs. 2264-2268
Yasmine Ghafir, Katelune Dierick, Claudine Godard, Lieven De Zutter, Georges Daube, Bernard China, Jean-Marc Collard, Nicolas Korsak
págs. 2269-2277
págs. 2278-2286
Pieter Breeuwer, Roger Stephani, Leo Eberl, Angelika Lehner, Benjamin Diep, Kathrin Riedel
págs. 2287-2294
págs. 2295-2300
Quantifying the Robustness of a Broth-Based Escherichia coil O157:H7 Growth Model in Ground Beef
Danilo T. Campos, Bradley P. Marks, Mark Tamplin, Mark R. Powell
págs. 2301-2309
K. G. Martino, Mark Tamplin, Bradley P. Marks, Danilo T. Campos
págs. 2310-2316
Listeria monocytogenes Inhibition by Whey Protein Films and Coatings Incorporating Lysozyme
Linda J. Harris, Jung H. Han, John M. Krochta
págs. 2317-2325
James S. Dickson, Aubrey F. Mendonca, Theodore B. Bailey, Joseph G. Sebranek
págs. 2326-2332
Power Ultrasound Treatment of Listeria monocytogenes in Apple Cider
Scott E. Martin, Adam R. Baumann
págs. 2333-2340
Margarita Garriga, Begonya Marcos, María Teresa Veciana Nogués, Sara Bover Cid, Marta Hugas Maurici, Belén Martín, María Teresa Aymerich Calvet
págs. 2341-2348
R. K. Phebus, A. L. Nutsch, H. Thippareddi, T. J. Herald, M. Singh, J. L. Marsden
págs. 2349-2355
Listeria monocytogenes Survival in Refrigerator Dill Pickles
Mark A. Harrison, Elaine M. D'sa, Judy A. Harrison, Elizabeth L. Andress
págs. 2356-2361
Thermal Resistance of Spores from Virulent Strains of Bacillus anthracis and Potential Surrogates
Marcelo Bonnet, Tara De Siano, Rebecca Dengrove, Donald W. Schaffnera, Thomas J. Montville
págs. 2362-2366
Impact of Commercial Processing on the Microbiology of Shell Eggs
Michael T. Musgrove, Deana R. Jones, Julie K. Northcutt, Nelson A. Cox, Mark A. Harrison
págs. 2367-2375
Henry E. Strassheim, Sadhana Ravishankar, Nicole D. Maks, Alex Y.-L. Teo, Melvin A. Pascall
págs. 2376-2382
Diego Bravo, Beatriz Martínez, Ana Rodríguez
págs. 2383-2388
Dallas G. Hoover, David H. Kingsley
págs. 2389-2394
Ready-to-Eat Shrimp as an International Vehicle of Antibiotic-Resistant Bacteria
Douglas L. Marshall, Gianna M. Durán
págs. 2395-2401
Wondwossen A. Gebreyes, Siddhartha Thakur
págs. 2402-2410
Brigitte Lefebvre, Gabriel Roy, Karine Giguère, Françis Malouini, Moussa S. Diarra, Sophie Michaud
págs. 2411-2419
Taurai Tasara, Sandra Schumacher, Roger Stephan
págs. 2420-2426
ATP Bioluminescence Assay for Estimation of Microbial Populations of Fresh-Cut Melon
Dike O. Ukuku, William F. Fett, Gerald M. Sapers
págs. 2427-2432
Biogenic Amine Index for Freshness Evaluation in Iced Mediterranean Hake (Merluccius merluccius)
María Teresa Veciana Nogués, Sara Bover Cid, Sònia Baixas Nogueras, A. Mariné-Font, María Carmen Vidal Carou
págs. 2433-2438
Maria Luiza Santomauro Vaz, Neil Ferreira Novo, Dirce Maria Sigulem, Tania Beninga Morais
págs. 2439-2442
Young W. Park, Isabel C. Blackman, Mark A. Harrison
págs. 2443-2446
Azadeh Namvar, Keith Warriner
págs. 2447-2450
págs. 2451-2453
Kumar Venkitanarayanan, Thirunavukkarasu Annamalai
págs. 2454-2458
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados