Área de conocimientoIdentificadores de autorPeriodo de publicación recogido
|
|
|
Rafael Almendra Pegueros, Macarena Lozano Lorca, Néstor Benítez Brito, Desirée Valera Gran, Tania Fernández Villa, Panmela Soares, Itziar Abete Goñi, Samuel Durán Agüero, Rodrigo Martínez Rodríguez, Amparo Gamero, Eduard Baladia, Marina Cano Lamadrid, Miguel Ángel Lurueña, Carolina Aguirre Polanco, Alberto Pérez López, Fanny Petermann, José Miguel Martínez Sanz, Edna J. Nava González, Eva María Navarrete Muñoz
Revista española de nutrición humana y dietética, ISSN 2173-1292, Vol. 24, Nº. 3, 2020 (Ejemplar dedicado a: Revista Española de Nutrición Humana y Dietética), págs. 187-189
La DOP Granada Mollar de Elche. Diferenciación en el contexto internacional
Julian Bartual Martos, Marina Cano Lamadrid, María Ascensión Molina Huertas
Distribución y consumo, ISSN 1132-0176, Año nº 29, Nº 158, 2019, págs. 48-53
A Critical Overview of Labeling Information of Pomegranate Juice-Based Drinks: Phytochemicals Content and Health Claims.
Marina Cano Lamadrid, Igor Piotr Turkiewicz, Karolina Tkacz, Lucía Sánchez-Rodríguez, David B. López Lluch, Aneta Wojdylo, Esther Sendra Nadal, Ángel Antonio Carbonell Barrachina
Journal of food science, ISSN 0022-1147, Vol. 84, Nº 4, 2019, págs. 886-894
Consumers' Opinion on Dried Pomegranate Arils to Determine the Best Processing Conditions.
Marina Cano Lamadrid, Laura Vázquez Araújo, Lucía Sánchez-Rodríguez, Aneta Wojdylo, Ángel Antonio Carbonell Barrachina
Journal of food science, ISSN 0022-1147, Vol. 83, Nº 12, 2018, págs. 3085-3091
Marina Cano Lamadrid, Paulina Nowicka, Francisca Hernández García, Ángel Antonio Carbonell Barrachina, Aneta Wojdylo
Journal of the science of food and agriculture, ISSN 0022-5142, Vol. 98, Nº 15, 2018, págs. 5731-5741
Marina Cano Lamadrid, Alejandro Galindo, Jacinta Collado González, Pedro Rodríguez, Zulma N Cruz, Pilar Legua Murcia, Francisco Burló Carbonell, Donaldo Morales, Ángel Antonio Carbonell Barrachina, Francisca Hernández García
Journal of the science of food and agriculture, ISSN 0022-5142, Vol. 98, Nº 8, 2018, págs. 3098-3108
Characteristic volatile compounds of Monastrell wines
Andrea Rita Szikszai, Hanán Issa Issa, Marina Cano Lamadrid, Ángel Antonio Carbonell Barrachina
Revista Doctorado UMH, ISSN-e 2530-7320, Vol. 4, Nº. 2, 2018
A Comparative Study Between Labeling and Reality: The Case of Phytochemical Composition of Commercial Pomegranate‐Based Products
Marina Cano Lamadrid, Leontina Lipan, Ángel Calín‐Sánchez, Francisca Hernández García, Ángel Antonio Carbonell Barrachina
Journal of food science, ISSN 0022-1147, Vol. 82, Nº 8, 2017, págs. 1820-1826
Marina Cano Lamadrid, Francisca Hernández García, Mireia Corell González, Francisco Burló Carbonell, Pilar Legua Murcia, Alfonso Moriana Elvira, Ángel Antonio Carbonell Barrachina
Journal of the science of food and agriculture, ISSN 0022-5142, Vol. 97, Nº 2, 2017, págs. 444-451
El granado: un cultivo resistente a la sequía y fuente natural de salud
Alejandro Galindo Egea, P. Rodríguez, J. Collado-González, Ángel Calín Sánchez, Z.N. Cruz, Mireia Corell González, Alfonso Moriana Elvira, Marina Cano Lamadrid, S. Medina, Angel Gil Izquierdo, Ángel Antonio Carbonell Barrachina, Francisca Hernández García, Arturo Torrecillas Melendreras
Revista de fruticultura, ISSN 2013-5742, Nº. 46, 2016, págs. 6-18
Fruit-based drinks label scanning by high school students: An important tool to encourage a critical consumer purchase
Leontina Lipan, Marina Cano Lamadrid, R. Martínez, Ángel Antonio Carbonell Barrachina, E. García García, David B. López Lluch
EDULEARN19 Proceedings: 11th International Conference on Education and New Learning Technologies -- Palma, Spain. 1-3 July, 2019 / coord. por Luis Gómez Chova, A. López Martínez, I. Candel Torres, 2019, ISBN 978-84-09-12031-4, págs. 1891-1897
Building pdo and pgi awareness among high school students in order to improve their diet
David B. López Lluch, Marina Cano Lamadrid, Leontina Lipan, R. Martínez, E. García García, Ángel Antonio Carbonell Barrachina
EDULEARN19 Proceedings: 11th International Conference on Education and New Learning Technologies -- Palma, Spain. 1-3 July, 2019 / coord. por Luis Gómez Chova, A. López Martínez, I. Candel Torres, 2019, ISBN 978-84-09-12031-4, págs. 1898-1906
University, food industry and high school student collaborative project: introduction to food sensory analysis
Marina Cano Lamadrid, Leontina Lipan, R. Martínez, Alexis Verdú Iborra, M. Llorca, Ángel Antonio Carbonell Barrachina, Esther Sendra Nadal
Edulearn 18. 10th International Conference on Education and New Learning Technology: (Palma, 2nd-4th of July, 2018). Conference proceedings / coord. por Luis Gómez Chova, A. López Martínez, I. Candel Torres, 2018, ISBN 978-84-09-02709-5, págs. 2934-2939
Food sensory analysis: a tool for training high school students to improve the scientific culture skills
Leontina Lipan, Marina Cano Lamadrid, R. Martínez, Alexis Verdú Iborra, M. Llorca, Ángel Antonio Carbonell Barrachina, Esther Sendra Nadal
Edulearn 18. 10th International Conference on Education and New Learning Technology: (Palma, 2nd-4th of July, 2018). Conference proceedings / coord. por Luis Gómez Chova, A. López Martínez, I. Candel Torres, 2018, ISBN 978-84-09-02709-5, págs. 2951-2957
Research, development and innovation of hydrosustainable products based on pomegranate
Marina Cano Lamadrid
Tesis doctoral dirigida por Ángel Antonio Carbonell Barrachina (dir. tes.), Aneta Wojdylo (codir. tes.). Universidad Miguel Hernández de Elche (2020).
Esta página recoge referencias bibliográficas de materiales disponibles en los fondos de las Bibliotecas que participan en Dialnet. En ningún caso se trata de una página que recoja la producción bibliográfica de un autor de manera exhaustiva. Nos gustaría que los datos aparecieran de la manera más correcta posible, de manera que si detecta algún error en la información que facilitamos, puede hacernos llegar su Sugerencia / Errata.
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados