Periodo de publicación recogido
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Kathleen J. Kinsella, F. Butler, I.S. Blair, A. Delgado, James J. Sheridan, D.A. McDowell, A. Quispe-Ramirez, T.A. Rowe
Food microbiology, ISSN 0740-0020, Vol. 23, Nº 5 (August), 2006, págs. 483-490
D.A. McDowell, E. Carney, S.B. O¿Brien, I.S. Blair, James J. Sheridan, G. Duffy
Food microbiology, ISSN 0740-0020, Vol. 23, Nº 1 (February), 2006, págs. 52-59
Distribution of airborne microorganisms in commercial pork slaughter processes
D.J. Bolton, James J. Sheridan, R.A. Pearce
International journal of food microbiology, ISSN 0168-1605, Vol. 107, Nº. 2, 2006, págs. 186-191
D.A. McDowell, I.S. Blair, A.C. McGovern, M.S. McCann, James J. Sheridan
Journal of applied microbiology, ISSN 1364-5072, Vol. 101, Nº 5, 2006, págs. 1177-1187
L. Scott, P. McGee, James J. Sheridan
Journal of food protection, ISSN 0362-028X, Vol. 69, Nº 1, 2006, págs. 6-11
James J. Sheridan, P. McGee, L. Scott, N. Leonard
Journal of food protection, ISSN 0362-028X, Vol. 89, Nº 1, 2006, págs. 6-11
D.A. McDowell, R.H. Bishop, H. Crowley, W. Anderson, G. Duffy, I.S. Blair, James J. Sheridan, C. Cagney
Food microbiology, ISSN 0740-0020, Vol. 22, Nº 5 (October), 2005, págs. 409-414
D. McDowell, E.M. Moriarty, J.M. McEvoy, I.S. Blair, James J. Sheridan, S. Caccio, G. Duffy
Journal of applied microbiology, ISSN 1364-5072, Vol. 98, Nº 3, 2005, págs. 618-623
C.M. Logue, D. Harrington, James J. Sheridan
Journal of applied microbiology, ISSN 1364-5072, Vol. 98, Nº 3, 2005, págs. 741-751
S. B. O'Brien, D. A. McDowell, I. S. Blair, James J. Sheridan, D. Daly
Letters in applied microbiology, ISSN 0266-8254, Vol. 41, Nº 1, 2005, págs. 88-93
D.J. Daly, I.S. Blair, D.M. Prendergast, D.A. McDowell, James J. Sheridan
Food microbiology, ISSN 0740-0020, Vol. 21, Nº 5 (October), 2004, págs. 589-596
D.A. McDowell, James J. Sheridan, E.M. Moriarty, I.S. Blair, J.M. McEvoy, G. Duffy
Food microbiology, ISSN 0740-0020, Vol. 21, Nº 3 (June), 2004, págs. 275-282
I.S. Blair, R.H. Bishop, G. Duffy, E. Carney, James J. Sheridan, H. Crowley, C. Cagney, W. Anderson, D.A. McDowell, S. O¿Brien
Food microbiology, ISSN 0740-0020, Vol. 21, Nº 2 (April), 2004, págs. 203-212
I.S. Blair, James J. Sheridan, D.A. McDowell, R.A. Pearce, D. Harrington, D.J. Bolton
International journal of food microbiology, ISSN 0168-1605, Vol. 90, Nº. 3, 2004, págs. 331-339
J.M. McEvoy, D.A. McDowell, James J. Sheridan, I.S. Blair
International journal of food microbiology, ISSN 0168-1605, Vol. 92, Nº. 2, 2004, págs. 217-225
Horizontal Transmission of Escherichia coli O157:H7 during Cattle Housing
P. McGee, L. Scott, James J. Sheridan
Journal of food protection, ISSN 0362-028X, Vol. 67, Nº 12, 2004, págs. 2651-2656
A. M. Doherty, J. M. McEvoy, James J. Sheridan
Letters in applied microbiology, ISSN 0266-8254, Vol. 37, Nº 4, 2003, págs. 344-348
James J. Sheridan, R.A. Pearce, D.J. Bolton, D. Harrington, I.S. Blair, D.A. McDowell
Journal of applied microbiology, ISSN 1364-5072, Vol. 92, Nº 5, 2002, págs. 893-902
D.J. Bolton, N. Leonard, James J. Sheridan, P. McGee, G. Kelly, B. Earley
Journal of applied microbiology, ISSN 1364-5072, Vol. 93, Nº 4, 2002, págs. 706-713
Fate of Escherichia coli O157:H7 during Silage Fermentation
James J. Sheridan, C. M. Byrne, D. A. McDowell, D. J. Bolton, P. O Kiely
Journal of food protection, ISSN 0362-028X, Vol. 65, Nº 12, 2002, págs. 1854-1860
I.S. Blair, T. Catarame, D.A. McDowell, James J. Sheridan, C. Byrne, D.J. Bolton
Letters in applied microbiology, ISSN 0266-8254, Vol. 34, Nº 2, 2002, págs. 139-143
A. M. Doherty, J. M. McEvoy, James J. Sheridan
Journal of food protection, ISSN 0362-028X, Vol. 64, Nº 11, 2001, págs. 1655-1660
G. Duffy, D. Walsh, James J. Sheridan
Food microbiology, ISSN 0740-0020, Vol. 17, Nº 6 (December), 2000, págs. 571-578
James J. Sheridan, G. Duffy, D. C. Riordan
Journal of food protection, ISSN 0362-028X, Vol. 63, Nº 1, 2000, págs. 12-18
Incidencia de Escherichia coli 0157: H7 en muestras rectales y canales de vacuno en el matadero
Marisa Sierra Castrillo, James J. Sheridan, María del Camino García Fernández, Rosa Capita González, Benito Moreno García
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, ISSN 0300-5755, Nº 299, 1999, págs. 85-88
The incidence and antibiotic resistance profiles of Salmonella spp. on Irish retail meat products
James J. Sheridan, D. A. McDowell, G. Duffy, O. M. Cloak, I. S. Blair, M. G. O'Sullivan, A. Guillet
Food microbiology, ISSN 0740-0020, Vol. 16, Nº 6 (December), 1999, págs. 623-631
Survival of Escherichia coli O157:H7 in bottled natural mineral water
M. Fitzgerald, James J. Sheridan, M. Kerr, D. A. McDowell, I. S. Blair
Journal of applied microbiology, ISSN 1364-5072, Vol. 87, Nº 6, 1999, págs. 833-841
Survival of Escherichia coli O157:H7 in bottled natural mineral water
James J. Sheridan, M. Fitzgerald, D. A. McDowell, M. Kerr, I. S. Blair
Journal of applied microbiology, ISSN 1364-5072, Vol. 87, Nº 6, 1999, págs. 833-841
I. S. Blair, C. M. Logue, D. Harrington, D. A. McDowell, James J. Sheridan
Food microbiology, ISSN 0740-0020, Vol. 15, Nº 6 (December), 1998, págs. 603-615
James J. Sheridan, I. S. Blair, P. Toivanen, D. A. McDowell, T. Hegarty, C. M. Logue
Journal of applied microbiology, ISSN 1364-5072, Vol. 85, Nº 4, 1998, págs. 737-745
D. A. McDowell, T. Hegarty, C. M. Logue, James J. Sheridan, I. S. Blair, P. Toivanen
Journal of applied microbiology, ISSN 1364-5072, Vol. 85, Nº 4, 1998, págs. 737-745
James J. Sheridan, T. Hegarty, C.M. Logue, D.A. McDowell, I.S. Blair
Journal of applied microbiology, ISSN 1364-5072, Vol. 85, Nº 2, 1998, págs. 293-301
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