Soy Protein Fortification of a Low-fat Dairy-based Ice Cream
K. G. Friedeck, Y. Karagul-Yuceer
págs. 2651-2657
págs. 2658-2666
págs. 2667-2671
págs. 2672-2675
págs. 2676-2683
P. W. Cox, S. Bakalis, W. Wang-Nolan
págs. 2684-2692
C. Lacroix, Arnaud Picot
págs. 2693-2700
Kinetic Analysis of Osmotic Dehydration Carried Out with Reused Sucrose Syrup
R. N. Zuniga, P. C. Moyano
págs. 2701-2705
págs. 2706-2710
págs. 2711-2716
H. K. Shim, Y. H. Cho
págs. 2717-2723
Effects of Soy Glycinin Addition on the Conformation and Gel Strength of Two Pork Myosin Types
J. A. Lopez-Diaz, A. Hernandez-Santoyo, A. Rodriguez-Romero
págs. 2724-2729
págs. 2730-2734
Modeling Wound-Induced Respiration of Fresh-Cut Carrots (Daucus carota L.)
L. Cisneros-Zevallos, B. B. Surjadinata
págs. 2735-2741
Development of a Chemically Defined Medium for Growth of Bifidobacterium animalis
A. M. P. Gomes, J. M. Kongo
págs. 2742-2746
Ozone and Chlorine Treatment of Minimally Processed Lettuce
P. M. Davidson, J. R. Mount, A. Garcia
págs. 2747-2751
págs. 2752-2757
X. Li, Y.-H. P. Hsieh
págs. 2758-2763
Jorge Barros Velázquez, O. Rodriguez
págs. 2764-2771
Y. Wang, S. Manolache, E. B. Somers
págs. 2772-2779
K. H. Driscoll, R. Y. Murphy
págs. 2780-2783
Radiation Sensitivity and Recoverability of Listeria monocytogenes and Salmonella on 4 Lettuce Types
págs. 2784-2787
A. Deschamps, V. Coma, A. Martial-Gros
págs. 2788-2792
L. M. Shollenberger, C.-H. Liao
págs. 2793-2799
Physicochemical and Sensory Properties of Soymilk-Incorporated Bulgur
M. Alpaslan, U. Cakmakli, M. Hayta
págs. 2800-2803
págs. 2804-2809
págs. 2810-2816
págs. 2817-2820
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados