Instituciones
Periodo de publicación recogido
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Advanced Monitoring and Control of Redox Potential in Wine Fermentation
David J. Killeen, Roger B. Boulton, André Knoesen
American Journal of Enology and Viticulture, ISSN 0002-9254, Vol. 69, Nº 4, 2018, págs. 394-399
Jenny Nelson, Helene Hopfer, Greg Gilleland, Daniel Cuthbertson, Roger B. Boulton, Susan E. Ebeler
American Journal of Enology and Viticulture, ISSN 0002-9254, Vol. 66, Nº 3, 2015, págs. 373-378
Nicholas L. Shrake, Rajeevan Amirtharajah, Charles Brenneman, Roger B. Boulton, André Knoesen
American Journal of Enology and Viticulture, ISSN 0002-9254, Vol. 65, Nº 4, 2014, págs. 463-470
Entrevista:" Tant els vins blancs com els negres poden consumir oxigen a tasses similars"
Roger B. Boulton
ACE: revista d'enologia, ISSN 0212-842X, Vol. 29, Nº. 95, 2012, pág. 14
Analysis of SO2-Resistant Polymeric Pigments in Red Wines by High-Performance Liquid Chromatography
Andrea Versari, Roger B. Boulton, Giuseppina Paola Parpinello
American Journal of Enology and Viticulture, ISSN 0002-9254, Vol. 58, Nº 4, 2007, págs. 523-525
Automated measurement and interpretation of wine filterability
Adolfo Alarcon-Mendez, Roger B. Boulton
American Journal of Enology and Viticulture, ISSN 0002-9254, Vol. 52, Nº 3, 2001, págs. 191-197
Formation of hydrogen sulfide and glutathione during fermentation of white grape musts
Ann C. Noble, Roger B. Boulton, Seung K. Park
American Journal of Enology and Viticulture, ISSN 0002-9254, Vol. 51, Nº 2, 2000, págs. 91-97
Simulació, predicció i mesurament del desenvolupament de la fermentació del vi
Roger B. Boulton
ACE: revista d'enologia, ISSN 0212-842X, Vol. 4, Nº 13, 1987, págs. 3-10
Red Wine Color: Relating Color to Composition in Young Wines and Predicting the Color of Aged Wines
Roger B. Boulton
IX Congreso Nacional del Color: Alicante 2010, 2010, ISBN 978-84-9717-144-1, págs. 12-15
Extracción y conservación del color de los vinos tintos
Roger B. Boulton
II Foro Mundial del Vino. Rioja III Milenio: 18-19 de mayo 2000. [Celebrado en el Palacio de Congresos y Exposiciones, Recinto Ferial de La Rioja, Logroño, La Rioja, España], 2001, ISBN 84-87110-75-4, págs. 45-53
The evolution of the technology of winemaking, 1950 to 2000
Roger B. Boulton
Proceedings of the ASEV 50th Anniversary Annual Meeting, Seattle, Washington, June 19-23, 2000, 2001, ISBN 0-9630711-4-9, págs. 240-257
El aumento del color en vinos tintos mediante el uso de factores de copigmentación: posibilidades futuras de manipulación del color
Jacinto Darias Martín, Roger B. Boulton, Eugenio Díaz Díaz, Marta Carrillo López, Valerio Luis Gutiérrez Alfonso
La vitiviniculture mondiale de l'avenir. 1998: XXIII congrès mondial de la vigne et du vin, Vol. 2, 1998, ISBN 972-8023-26-X, págs. 458-465
The analysis of free sulfur dioxyde and sugars in juices and wines by capillary electrophoresis
T. Collins, Roger B. Boulton
Oenologie 95 : 5e. Symposium International d' Oenologie / coord. por Aline Lonvaud-Funel, 1996, ISBN 2-7430-0083-X, págs. 637-640
Posibilidades futuras para las Estaciones de Investigación en Viticultura y Enología
Roger B. Boulton
1892-1992, Estación Enológica de Haro, cien años de historia / coord. por Javier Pascual, 1992, ISBN 84-87209-87-4, págs. 167-170
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