Viticulture for Sparkling Wine Production: a Review
Joanna E. Jones, Fiona Kerslake, Dugald C. Close, R.G. Dambergs
págs. 407-416
págs. 417-423
Characterization of the Aroma of Central Otago Pinot noir Wines Using Sensory Reconstitution Studies
Tanya Rutan, Mandy Herbst Jonhstone, Bénédicte Pineau, Paul A. Kilmartin
págs. 424-434
págs. 435-442
Use of Cordon Wire Tension for Static and Dynamic Prediction of Grapevine Yield
J. M. Tarara, Bernardo Chaves, Luis A. Sanchez, Nick K. Dokoozlian
págs. 443-452
págs. 453-462
págs. 463-470
págs. 471-478
Influence of Winery Age and Design on the Distribution of Airborne Molds in Three Rioja Wine Cellars
Elena Ocón, Ana Rosa Gutiérrez Viguera, Patrocinio Garijo Jiménez, María Pilar Santamaría Martínez, Rosa López Martín, María del Carmen Olarte Martínez, Susana Sanz Cervera
págs. 479-485
págs. 486-492
págs. 493-498
págs. 499-503
págs. 504-509
Memebrane Contactor: a Nondispenrsive and Precise Method to Control CO2 and O2 Concentrations in Wine
Patrik Schönenberger, Ignaz Baumann, Axel Jaquerod, Julien Ducruet
págs. 510-513
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados