Periodo de publicación recogido
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Au-delà de la fermentation malolactique: Evaluation et caractérisation de l'impact sensoriel des bactéries oenologiques sur le caractère fruité des vins rouges
Eveline Bartowsky, Peter J. Costello, Sibylle Krieger-Weber, Anthony Silvano, Ann Dumont
Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques: magazine trimestriel d'information professionnelle, ISSN 0760-9868, Vol. 40, Nº. Extra 149, 2013, págs. 61-65
Peter J. Costello, Leigh Francis, Eveline Bartowsky
Australian journal of grape and wine research, ISSN 1322-7130, Vol. 18, Nº 3, 2012, págs. 287-301
Utilización de la fermentación maloláctica para potenciar el carácter afrutado del vino
Eveline Bartowsky, Peter J. Costello
ACE: Revista de enología, ISSN-e 1697-4123, Nº. 128, 2011
Utilitzacio de la fermentacio malolactica per potenciar el caracter afruitat del vi
Eveline Bartowsky, Peter J. Costello
ACE: revista d'enologia, ISSN 0212-842X, Vol. 28, Nº. 94, 2011, págs. 4-9
Influence of MLF on the fruity characters of red wine
Eveline Bartowsky, Peter J. Costello, Sibylle Krieger-Weber, Andrew J. Markides, Leigh Francis, Brooke Travis
Wine and viticulture journal, ISSN 1838-6547, Nº. 6, 2011, págs. 27-33
MLF-adding an "extra dimension" to wine flavour and quality
Eveline Bartowsky, Peter J. Costello, Jane M. McCarthy
Australian and New Zealand grapegrower and winemaker, ISSN 0727-3606, Nº Extra 533, 2008 (Ejemplar dedicado a: 36th Annual Technical Issue), págs. 60-65
Bacterial nutrition: the key to successful malolactic fermentation
Peter J. Costello, Ann Dumont, Didier Theodore, Sibylle Krieger-Weber
Australian and New Zealand grapegrower and winemaker, ISSN 0727-3606, Nº 495, 2005, págs. 65-68
Standardised methodology for testing malolactic bacteria and wine yeast compatibily
Paul A. Henschke, Andrew J. Markides, Peter J. Costello
Australian journal of grape and wine research, ISSN 1322-7130, Vol. 9, Nº 2, 2003, págs. 127-137
Management of malolactic fermentation: wine flavour manipulation
Paul A. Henschke, Peter J. Costello, Eveline Bartowsky
Australian and New Zealand grapegrower and winemaker, ISSN 0727-3606, Nº Extra 461, 2002 (Ejemplar dedicado a: 30th Annual Technical Issue), págs. 7-14
Ability of lactic acid bacteria to produce N-hetereocycles causing mousy off-flavour in wine
Paul A. Henschke, Peter J. Costello, Terry H. Lee
Australian journal of grape and wine research, ISSN 1322-7130, Vol. 7, Nº 3, 2001, págs. 160-167
Desarrollo de las bases sensoriales, químicas y microbiológicas de los olores a ratón en el vino
A. J. Markides, Paul A. Henschke, Peter J. Costello, Markus J. Herderich, Terry H. Lee, Paul R. Grbin
Aspectos prácticos de la fermentación maloláctica : [Jornada técnica, celebrada en Logroño, 14 de Junio de 1999] / coord. por María Pilar Santamaría Aquilué, Rosa López Martín, 2001, ISBN 84-87110-23-1, págs. 9-17
Developments in the sensory, chemical and microbiological bais of mousy taint in wine
Paul A. Henschke, A. J. Markides, Peter J. Costello, Markus J. Herderich, Terry H. Lee, Paul R. Grbin
Proceedings of the Ninth Australian Wine Industry Technical Conference : Adelaide, South Australia, 16-19 july 1995, 1996, págs. 57-61
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